Smiley are o avere uriaşă. Doar casa în care locuieşte artistul valorează sute de mii de euro

Smiley este un om avut. Se bucură de celebritate, are emisiune la TV, cântă în fața a mii de oameni pe scenele din întreaga țară și are o iubită care întoarce toate privirile când apare undeva. Și pentru că trebuie să se retragă în liniște după fiecare zi de muncă, stă într-o casă de sute de mii de euro.

25 sept. 2019, 10:12

Smiley locuiește într-o casă de vis care valorează 300.000 de euro și este situată în comuna Cernica din județul Ilfov, scrie playtech.ro. O sumă exorbitantă pentru o locuință, însă artistul nu se poate plânge, având în vedere că primește 10.000 de euro pentru un concert. Juratul de la Vocea Românei a lăsat proiectul pe mâna unor tineri arhitecți și nu s-a implicat deloc în amenajarea casei sale.

Iubitul Ginei Pistol stătea cu chirie în anul 2008, dar lucrurile i-au mers de minune în ultima perioadă și acum se bucură de lux. Smiley și Gina se pot retrage liniștiți în vila din Cernica după o zi de muncă și pot sta de parte de ochii curioși ai fanilor. Casa a fost mobilată cu fotolii imense, rafturi din lemn masiv și covoare rustice.

„Smiley ne-a dat libertate deplină. Ne-a indicat direcţia şi viziunea lui generală asupra spaţiului şi ne-am mai văzut doar la petrecerea de final. E singura experienţă de acest gen întâlnită de noi până acum, în care beneficiarul să-ţi acorde încredere totală, să înţeleagă că tu eşti expertul”, au declarat reprezentanții firmei care s-a ocupat de casa lui Smiley.