Smiley, în pelerinaj la Muntele Athos. Artistul participă la slujbe şi se roagă FOTO

Zilele trecute, Andrei Tiberiu Maria, alias Smiley, a fost din nou in pelerinaj la Muntele Athos. Artistul nu e la prima sa vizita in Grecia.

27 iun. 2016, 11:01

Pare greu de crezut pentru unii ca Smiley prefera sa plece in pelerinaj la Muntele Athos, ca sa se linisteasca, sa se odiheasca si sa se regaseasca, sau sa petreaca Pastele la manastirile din Bucovina, asa cum s-a intamplat in 2013, decat intr-o vacanta de cateva mii de euro pe o insula exotica departe de Romania, scrie wowbiz.ro.

Citeşte şi Profeţia CUTREMURĂTOARE a unui pustnic de la Muntele Athos: Nu vom mai fi în stare să deosebim o femeie de un bărbat

Recent, el s-a dus la Muntele Athos pentru cateva zile. Editorialistul Iulian Capsali s-a intalnit cu el acolo, ba chiar a facut si o fotografie. „Barbatii adevarati merg la Sf. Munte. Cine crede ca toate vedetele noastre prefera ipocrit doar bisericile mici, de lemn, se insala. In drumul spre Schitul romanesc Prodromu, extenuat dupa ore de mers prin soare si cu un tanar in grup care facuse insolatie pentru ca nu a catadicsit sa-si puna sapca, ne-a trimis Dumnezeu un microbuz cu pelerini care veneau direct din portul Dafne. Evident, mai aveau fix doua locuri libere. Abia dupa ce ne-am urcat am observat figura cunoscuta a simpaticului Smiley, Andrei dupa numele de botez, care venise impreuna cu cativa prieteni in pelerinaj la Sf. Munte. Ieri, dupa Liturghie, a acceptat fara niciun moft, spontan, sa facem o poza impreuna, ca amintire. Sa dea Dumnezeu ca sa avem multi inchinatori la Sf. Munte din lumea showbiz-ului, pentru ca toata faima din aceasta lume este lipsita de consistenta dupa moarte, in fata Dreptului Judecator. Cat timp parintii romani se roaga in liturghiile zilnice pentru acest neam si pelerinii, saraci sau bogati, tineri si batrani, celebritati sau oameni oarecare, vin sa se roage pentru mantuire, inca nu suntem pierduti”, a scris editorialistul pe activenews.ro.

Artistul a participat la slujbe si s-a rugat la una dintre cele mai cunoscute icoane facatoare de minuni din lume, Maica Domnului Prodromita, de la schitul romanesc Prodromu de pe Muntele Athos.

Potrivit mai multor site-uri cu profil religios, Smiley a mai fost la Muntele Sfant, iar in octombrie 2015, el si-a dus si tatal, si fratele acolo, in pelerinaj.

Citeşte şi Un călugăr de la muntele Athos răspunde la întrebările care macină omenirea! Te vor pune pe gânduri!

„Ma bucur ca Smiley a vizitat Muntele Athos si nadajduiesc ca Maica Domnului sa-i dea ganduri bune si intelegeri pentru a face pasi mici, dar hotarati pe calea credintei!”, scria, in octombrie, un teolog pe sfantulmunteathos.wordpress.com.

Desi e un tip credincios, lui Smiley nu-i place sa arate acest lucru. De fiecare data cand s-a dus in pelerinaj la Muntele Athos sau la manastirile din zona Bucovinei, artistul a fost foarte discret si nu a facut declaratii pe aceasta tema.

In 2013, de Paste, el s-a rugat la Manastirea Varatec. Artistul a donat mereu sume de bani la manastire, iar cu Maica Stareta de acolo are o relatie speciala.