Smiley, la un pas să fie înjunghiat de colegul său Pavel Bartoş. De la ce a pornit totul

Smiley a trecut recent printr-un moment extrem de delicat, care putea chiar să îl coste viața. Artistul a povestit că a fost foarte aproape de a fi lovit de un cuțit de către colegul său, Pavel Bartoș.

23 mai 2016, 07:31
Smiley, la un pas să fie înjunghiat de colegul său Pavel Bartoş. De la ce a pornit totul

„Am păţit foarte multe lucruri în culise, alături de Pavel Bartoş. Chiar sezonul acesta era să mă aleg cu un cuţit pentru că, în timp ce Pavel arunca la ţintă, eu treceam nonşalant prin spatele acesteia”, a dezvăluit cântăreţul, potrivit ziarulring.ro.

Citeşte şi Are sau nu iubită, Smiley? Vezi raspunsul lui

De asemenea, acesta a mai recunoscut că a compus piesa cu gândul la propriile obsesii care îl chinuiesc nopţile.

„Am avut multe coşmaruri în 32 de ani, tot felul de lucruri dubioase despre care nu ştii de pe ce lume vin. Clipul cel nou ilustrează mai mult o obsesie care cauzează insomnii. Am parte şi în viaţa reală de aşa ceva şi mi se întâmplă poate să aştept câteodată ore întregi să-mi răspundă cineva la un mesaj sau la un telefon… Sau poate pur şi simplu aştept să mi se spună «Noapte bună!»”, s-a confesat artistul care nu face vreun secret din faptul că încă nu şi-a întâlnit jumătatea.

Citeşte şi Smiley: „Am făcut sex în lift”. DECLARAŢIILE SĂPTĂMÂNII

Andrei Tiberiu Maria, cunoscut sub numele de scenă Smiley, este un cântăreț, compozitor, producător, prezentator și actor român, membru al trupei Simplu, având în același timp și o carieră solo. Smiley a format un cuplu cu Laura Cosoi mai bine de 5 ani, dar drumurile lor s-au separat. De atunci cântăreţul nu a mai fost surprins în compania vreunei femei, dar în ultima perioadă presa speculează că el şi Simona Halep ar fi împreună, asta după ce tot mai des, Smiley a fost văzut în preajma sportivei.