Smiley, mărturisiri emoționante. Cum a reiușit artistul să depășească momentul în care tatăl lui a făcut atac cerebral

Smiley este mereu cu zâmbetul pe față și își ține fanii la curent cu tot ce face de fiecare dată. Recent, a fost invitat într-un podcast în care a făcut mărturisiri emoționante.

18 nov. 2022, 13:51
Smiley, mărturisiri emoționante. Cum a reiușit artistul să depășească momentul în care tatăl lui a făcut atac cerebral

Smiley este mereu cu zâmbetul pe față și își ține fanii la curent cu tot ce face de fiecare dată. Cu toate că este destul de rezervat în declarații, acesta și-a deschis sufletul și a povestit în podcastul lui Damian Drăghici cum a reacționat când tatăl său a făcut atac cerebral.

Smiley a presimțit că ceva nu este în regulă cu tatăl lui

”Era o zi foarte frumoasă afară. Și țin minte că am vorbit cu mama și am simțit că ceva e în neregulă. Am întrebat-o ce s-a întâmplat și cumva a fost nevoită să-mi spună. Tatăl meu suferise un atac cerebral și ei nu mi-au spus. Eu nu știam! Se întâmplase cu două – trei săptămâni înainte să-mi spună.După ce am închis telefonul cu mama, m-am dus în dormitor și am început să plâng, dar nu mă mai puteam opri. În timp ce plângeam, auzeam o voce în cap care-mi zicea: Scrie, scrie, scrie! Dar așa, de nicăieri. Poate o să ziceți că sunt nebun. Și am scris refrenul asta: îmi e dor de tine, tata, vreau să ne vedem mai des”, a povestit Smiley, în podcast-ul lui Damian Drăghici.

După nefericitul eveniment, acesta a compus piesa ,,Confesiuni”, care a ajuns  în inimile oamenilor și s-au bucura de un succes uriaș.

Citește și: România se pregătește de o pană masivă de curent! Astăzi a început primul exercițiu de blackout din țara noastră

Smiley se poate considera un om fericit pe deplin

Dacă până mai ieri, multe domnișoare se băteau pentru un loc în inima lui Smiley, Gina Pistol a fost cea care le-a făcut pe fane să înțeleagă că inima lui bate deja pentru altcineva. Chiar dacă  la început au fost extrem de rezervați în ceea ce privește viața lor personală, iată că timpul a trecut, iar cei doi au făcut progrese în relație, iar Smiley a devenit tătic pentru prima dată, lucru care l-a împlinit enorm. Nici pe plan profesional lucrurile nu stau rău deloc, acesta fiind împlicat în multe proiecte.

Citește și: ATENȚIE! 4 astre în Săgetător. Alinierea cu adevărul sufletului. Urmează conexiuni profunde