Smiley şi Gina Pistol, prima fotografie publică cu micuţa Josephine. „Mâine nu e promis pentru nimeni!” FOTO

Gina Pistol şi Smiley au publicat prima fotografie oficială alături de fiica lor, în vârstă de doi ani, la doar câteva luni după ce prezentatoarea TV a scăpat din greşeală în mediul online imagine cu Josephine.

26 mai 2023, 21:18
Smiley şi Gina Pistol, prima fotografie publică cu micuţa Josephine. „Mâine nu e promis pentru nimeni!” FOTO
Smiley şi Gina Pistol, prima fotografie publică cu micuţa Josephine. "Mâine nu e promis pentru nimeni!"

Smiley şi Gina Pistol, prima fotografie publică cu micuţa Josephine. Micuţa apare în spatele celor doi îndrăgostiți care își vor uni destinele în scurt timp și din punct de vedere legal.

Citeşte şi: Motivul intim pentru care Smiley a părăsit-o pe Laura Cosoi. Bunica ei a dezvăluit marele secret!

„Trăim într-o lume care știe atât de bine să scoată în evidență extraordinarul, incat Normalul ni se pare plictisitor. Dar eu vreau sa va zic ca cele mai mari bucurii pe care le-am trait in viata asta sunt cele normale pe care le traim aproape toti cel putin o data. dincolo de extraordinarul din vietile noastre pe mine ma implineste, in general, ce te implineste si pe tine: Iubirea, Linistea, Zâmbetul, Jocul, Libertatea si Binele in toate formele sale. de asta cred ca frumusetea sta mai degraba in lucrurile simple si ca a fi Normal e noul Extraordinar. Iar cand realizezi ca frumusetea vietii sta in fiecare moment trait la maximum, atunci cand se intampla, iti dai seama ca Prezentul e mereu Extraordinar. Maine nu e promis pentru nimeni!”, a scris Smiley pe Facebook.

Citeşte şi: Cât costă meniul ales de Smiley și Gina Pistol la nuntă. Cu ce preparate delicioase vor fi serviți cei 300 de invitați