Smiley și Gina Pistol, triști după luna de miere. „Am o veste proastă”

Smiley și Gina Pistol au petrecut o lună de miere de vis în Franța, acolo unde au ales să meargă după nuntă. Vacanța a fost una superbă, dar scurtă, fapt ce i-a întristat pe cei doi.

17 iun. 2023, 19:22
Smiley și Gina Pistol, triști după luna de miere. „Am o veste proastă”

La finalul lunii mai, Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit. Au avut parte de o nuntă de vis, la care au participat foarte multe vedete, prieteni, dar și toți oamenii dragi din viața lor.

După nuntă, Smiley și Gina Pistol au plecat în Franța, pentru a petrece luna de miere. Escapada a fost una de vis, însă scurtă, fapt ce i-a întristat pe cei doi la întoarcere acasă. Tocmai de aceea, spune Smiley, a ales nici să nu mai filmeze drumul de întoarcere.

Pentru cei care încă mai așteptau filmulețe din vacanță, am o veste proastă, tocmai ne-am întors, suntem acasă. N-am făcut și drumul spre întoarcere, pentru că eram prea triști că am plecat. Să știți că a fost foarte frumos, ne bucurăm foarte tare că v-ați uitat la aventurile noastre. O să mai facem, sper, nu știu, dar o singură părere de rău am. Bă, cât am stat zece zile în Franța, n-am mâncat și eu ‘une omelette du fromage’ (omletă cu brânză), dar a zis Gina că-mi face, așteptăm rețete„, a spus artistul pe contul personal de Instagram.

Smiley aruncă bomba anului chiar din luna de miere! „Un nou membru în familia noastră”

Chiar dacă viața sa personală este marcată de momente extrem de importante și de intense, Smiley nu uită să își facă timp și pentru viața profesională.

Un nou membru în familia noastră Hahaha, markstam_official”, a scris soțul Ginei Pistol, pe pagina sa de Instagram.

Cu această ocazie, Smiley a făcut publică o nouă colaborare pe care urmează să o aibă cu un cunoscut cântăreț și compozitor din Republica Moldova. Este vorba despre Mark Stam, care în momentul de față activează în București. Acesta a devenit faimos după ce în anul 2013 a participat la concursul-show „Moldova are Talent”.