Smiley, şomer de Revelion. Lovitură de final de an pentru cei mai cunoscuţi cântăreţi români

Smiley nu va avea nici un concert în ultima noapte a acestui an, motiv pentru care artistul a plecat deja într-o vacanţă, la munte. Nici colegii săi nu stau prea bine în ceea ce priveşte concertele de Revelion, pe care se bazau şi cărora abia le făceau faţă în alţi ani.

31 dec. 2015, 13:29
Smiley, şomer de Revelion. Lovitură de final de an pentru cei mai cunoscuţi cântăreţi români

Dacă până mai anul trecut, artiştii autohtoni cu nume erau obişnuiţi cu adevărate maratoane în noaptea de Revelion, care le rotunjeau substanţial veniturile, ei bine, la finele lui 2015 e jale mare, scrie libertatea.ro.

Doar cei mai norocoşi au mai prins pe ici, pe colo câte una, două cântări, în rest, ceilalţi se consolează deja cu amintirile de odinioară! Smiley, unul dintre cei mai solicitaţi solişti în urmă cu un an, care a sărit de pe o scenă pe alta în noaptea de Revelion, nu va avea nici o cântare la finele lui 2015, fapt de altfel confirmat şi de echipa lui managerială.

Citeste si Gigi Becali petrece REVELIONUL la Poiana Braşov

Artistul a avut pe listă, iniţial, trei spectacole, în Capitală, dar toate au fost anulate, motiv pentru care, încă de acum două săptămâni, el şi-a anunţat colegii din band că pot pleca liniştiţi (şi faliţi) în concediu, de Revelion.

Nu produce nici cu artiştii lui

De altfel, în lipsa repetiţiilor pentru show şi a spectacolului în sine, chiar şi el şi-a permis o scurtă vacanţă, în aceste zile, la munte. Totodată, solistul nu se poate lăuda cu performanţe „remarcabile” pe agenda concertistică de Revelion nici în cazul artiştilor de la casa sa de producţie.

Însărcinată, Sore nu se va agita în noaptea de Revelion, în timp ce Ruby va cânta în două locuri, la Otopeni şi în Bucureşti, dar pe bani negociaţi din greu.

Doar un show pentru Loredana şi Horia Brenciu
Loredana Groza şi Horia Brenciu, artişti importanţi ai showbizului autohton, promovaţi la fel ca Smiley graţie faptului că sunt juraţi în emisiuni TV, au prins fiecare, câte un concert, dar pe banii frumoşi, la două evenimente importante din Capitală. Lori va presta la Palatul Parlamentului, unde se va strânge numai lume bună, iar Brenciu, într- un local bucureştean la mare căutare.

Andra «colindă» în Parcul Titan şi la Câmpina

Dacă până anul trecut, abia putea face faţă programului, fiind nevoită să alerge dintr-un loc în altul, pentru a onora toate contractele, Andra va fi ceva mai liniştită în noaptea dintre ani şi va avea timp să petreacă şi-n mijlocul familiei. Artista va urca pe scena singurului spectacol în aer liber din Capitală, în Parcul Titan. De aici, ea se va deplasa la Câmpina, unde va închide programul artistic organizat de autorităţile locale.

Citeste si REVELION 2016. Românii petrec de Anul Nou, păziţi de 37.000 de poliţişti, jandarmi şi pompieri

Antonia, singură la Constanţa

Antonia nu a mai fost dorită „la pachet” cu Alex Velea, aşa cum s-a întâmplat în ultima perioadă, motiv pentru care drumurile lor se vor despărţi în noaptea de Revelion. În timp ce Velea va cânta prin Moldova, artista a „împuşcat” un singur concert, la Constanţa.

Connect-R «scoate» hitul «Eu iarna chiar dorm»!

După succesul cu „Vara nu dorm”, care apoi i-a adus cântări pe bandă rulantă, de Revelion, Connect-R ar putea dormi liniştit în această ultimă noapte de iarnă din 2015. Asta pentru că artistul are un singur show, într-un club din Capitală, după care se întoarce la soţie şi la copil.

Adela Popescu îşi scoate burtica la munca

Adela Popescu va încheia acest an pe scenă, în Parcul Titan, dar nu înseamnă că aşa îl va şi continua pe următorul. Asta pentru că după show-ul de Revelion, alături de Fly Project, soţia lui Radu Vâlcan îşi va părăsi colegii, care vor fi nevoiţi să-i găsească o înlocuitoare, şi va intra în concediu de maternitate.