SMS-ul care i-a dat viaţa peste cap Oanei Roman. Vedeta a fost părăsită… FOTO

Liniştea Oanei Roman a fost dată peste cap tocmai de femeia care îi câştigase încrederea şi care nu îi dăduse niciun motiv de nemulţumire în cele aproape 10 luni în care a lucrat în casa ei. Este vorba de fosta bonă a fiicei sale, care a lăsat-o cu ochii în soare la propriu spre finalul anului trecut.

14 ian. 2015, 09:19
SMS-ul care i-a dat viaţa peste cap Oanei Roman. Vedeta a fost părăsită… FOTO

Fiica lui Petre Roman a optat pentru serviciile unei bone de când a devenit mămică, mai ales că în cazul ei, cezariana nu a fost o simplă operaţie, scrie spynews.ro. Ca urmare a complicaţiilor ulterioare, vedeta a suferit 3 operaţii şi a fost la un pas de a face septicemie. Ca atare, bona în cazul ei nu a fost un moft, ci o necesitate.

Citeşte şi Oana Roman trece printr-o adevărată TRAGEDIE. Suferă ENORM din cauza fiicei sale FOTO

Tocmai pentru a nu avea surprize neplăcute, Oana Roman a angajat o doamnă, care i-a fost recomandată de o bună prietenă. Şi, drept urmare, s-a declarat încântată de femeia care reuşise să îi câştige încrederea. Avea deplină experienţă în îngrijirea nou născuţilor şi totul mergea bine între proaspăta mămică şi femeia care o ajuta la creşterea Mariei Isabela, fiica ei şi a lui Marius Elisei.

Doamna respectivă a ajutat-o foarte mult în perioada în care soţul ei, Marius Elisei, a muncit în Anglia aproximativ 2 luni. Persoane din anturajul fiicei fostului premier al României au povestit despre încheierea bruscă a acestei colaborări.

Citeşte şi Oana Roman a speriat stiliştii cu pantalonii pe care i-a ales la o ieşire în oraş FOTO

„Bona o anunţase pe Oana că va mai lucra până la sfârşitul lui ianuarie, pentru că avea în plan să plece din ţară. Ea i-a respectat dorinţa şi îşi făcuse planul că are la dispoziţie o lună să îi găsească o înlocuitoare. Însă doamna care a avut grijă de fiica ei s-a răzgândit şi a procedat foarte urât. Practic a lăsat-o cu ochii în soare. Rămăsese să aibă câteva zile libere de Revelion, după care să se întoarcă în prima săptămână din acest an. La câteva ore după ce s-a despărţit de Oana, bona a anunţat-o sec, printr-un sms, că ea nu mai vine, aşa cum se înţeleseseră”, au povestit aceleaşi surse.

Vestea primită a dat-o peste cap şi, din acest motiv, soţul ei şi-a prelungit şederea în ţară, tocmai pentru a fi alături de Oana şi de Maria Isabela până la găsirea alteo doamne pe care să se poată baza şi care să fie atentă cu fiica ei.