Snoop Dogg s-a filmat pe o manea a lui Florin Salam. Clipul face senzaţie pe internet VIDEO

Snoop Dogg, celebrul rapper american, s-a filmat în timp ce asculta o manea interpretată de Florin Salam. Clipul face senzație pe internet!

08 ian. 2021, 16:44
Snoop Dogg s-a filmat pe o manea a lui Florin Salam. Clipul face senzaţie pe internet VIDEO

Snoop Dogg, pe numele său real Calvin Cordozar Broadus jr, s-a filmat în timp ce asculta o manea interpretată de Florin Salam şi a postat clipul pe Instagram, unde are 55 de milioane de urmăritori. Piesa se numește „Acum după pandemie” și a fost lansată în vara anului 2020.

Snoop Dogg s-a filmat pe o manea a lui Florin Salam

Postarea a adunat numeroase comentarii de la români, care au recunoscut piesa și au fost mirați de postarea celebrului star. Peste 200.000 de oameni au vizionat clipul în doar câteva ore, pe contul cu peste 50 de milioane de urmăritori. „A zis Salam să-i dai și tag”, „Mooooooooor!”, „Nebunule, te-ai dat pe trăpăneală” sau „Te-ai haladit!”, sunt câteva dintre reacțiile fanilor români de pe rețeaua de socializare unde Snoop Dogg ascultă o manea de-a lui Florin Salam.

„Șmecherilor cartonați / Ce repede vă udați /Acum după pandemie / De voi lumea nu mai știe / Se vede cine e valoare / Că a rămas tot în picioare”, sunt versurile lui Florin Salam care l-au impresionat pe Snoop Dogg.

Jurnalistă înjurată şi ameninţată de Snoop Dogg după ce a amintit de acuzaţiile de viol aduse lui Kobe Bryant

În martie 2016, Snoop Dogg și-a postat pe contul său oficial de instagram un selfie alături de un check-in, iar locația era una din România. Mai exact, artistul și-a dat check-in în comuna Bogata din Târgu Mureș, deși el se află în Bogota, Columbia. Ulterior, Snoop Dogg a postat o nouă imagine cu el pe instagram și pe Facebook, iar la locație a trecut aceeași comună Bogata din Mureș. Pe Facebook a postat și un mesaj pentru fanii săi din România: „Le strig fanilor mei români, şeful dogg va veni în curând !!! ‪#‎visitbogata”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de snoopdogg (@snoopdogg)