Soţia i-a cerut să scoată în oraş o altă femeie. Bărbatul i-a rămas recunoscător pe viaţă

O poveste emoționantă despre relația de cuplu după 20 de ani de căsnicie face înconjurul lumii. Într-o seară, soția și-a rugat partenerul de viață să scoată în oraș o altă femeie.

05 mai 2016, 08:18
Soţia i-a cerut să scoată în oraş o altă femeie. Bărbatul i-a rămas recunoscător pe viaţă

După 20 de ani de căsnicie o femeie a venit la soțul ei și i-a spus un lucru care l-a surprins în mod plăcut pe acesta: ”Te iubesc, dar știu că mai este o femeie care te iubește cel puțin la fel de mult ca mine și căreia i-ar plăcea să petreacă timp cu tine”.

Soția i-a dat voie bărbatului ei să o scoată în oraș, la cină și la un film, pe această cealaltă femeie. Era vorba despre mama bărbatului, care rămăsese văduvă cu 19 ani în urmă. De atunci, prins cu serviciul și familia, acesta a trecut foarte rar să o viziteze. 

Omul nu a mai stat pe gânduri și exact în acea seară și-a sunat mama să îi facă invitația la cină și la film. Așa cum era de așteptat, mama bărbatului a crezut inițial că s-a întâmplat ceva, pentru că altfel nu-și putea explica apelul la o oră atât de târzie.

”Mă gândeam că poate ți-ar plăcea să petrecem puțin timp împreună. Doar noi doi”, i-a spus atunci bărbatul.”Bineînțeles că mi-ar plăcea foarte mult”, a fost răspunsul femeii.

Vineri seara,  soțul a mers la mama lui pentru a lua de acasă. Era emoționat, pentru că nu mai petrecuse de multă vreme timp cu aceasta. La rândul ei, femeia părea că este în al nouălea cer. Se aranjase, își coafase părul și avea un zâmbet mare pe față. Îmbrăcase rochia pe care a purtat-o și la ultima aniversare a căsătoriei cu soțul ei și își anunțase prietenele să nu o sune pentru că este în oraș cu fiul ei.

La restaurant, bărbatul a luat un meniu și a început să-i citească mamei lui preparatele, pentru a o ajuta să decidă ce va mânca. ”Exact așa îți citeam și eu din meniu când erai mic”, și-a amintit bătrâna.

”Ei bine, acum eu îți întorc serviciul”, i-a răspuns fiul. Au urmat câteva ore în care cei doi au vorbit tot timpul, depănând amintiri și chiar uitând de filmul la care trebuia să meargă.

La întoarcerea acasă, femeia i-a spus băiatului ei: ”Voi mai ieși cu tine în oraș și altădată, dar numai dacă mă lași să te invit eu pe tine”. Bărbatul a acceptat bucuros și s-a întors acasă mai fericit ca niciodată, scrie unica.ro.

Soția l-a întrebat cum a decurs întâlnirea. ”Foarte frumos. A fost mai mult decât mi-aș fi putut imagina”, i-a răspus soțul.

După câteva zile însă, o veste tristă l-a tulburat pe bărbat. Mama lui se stinsese în urma unui atac de cord. Nu înainte însă de a-i lăsa un plic pe care omul l-a primit abia la câteva săptămâni de la înmormântare. Era nota achitată în avans pentru o cină romantică pentru bărbat și soția lui și însoțită de un bilețel. ”Am plătit nota în avans. Nu mai știam sigur dacă voi mai fi lângă voi, așa că am plătit pentru tine și pentru soția ta. Nu vrei să știi cât de mult a însemnat pentru mine seara aceea. Te iubesc, fiul meu”, i-a scris bătrâna înainte să moară.