Soțul său a fost dat dispărut, însă după 3 ani a găsit un clip video cu el. Şocant ce a făcut bărbatul

Incident incredibil, după ce o femeie a făcut o descoperire şocantă la trei ani după ce soţul ei a fost dat dispărut. Uimitor ce a făcut acesta în tot acest timp.

05 iul. 2019, 12:09
Soțul său a fost dat dispărut, însă după 3 ani a găsit un clip video cu el. Şocant ce a făcut bărbatul

O femeie din India și-a revăzut soțul, care fusese dat dispărut timp de trei ani. Potrivit polițiștilor, bărbatul a fost dat dispărut în anul 2016, însă de atunci el a fost într-o relație cu o femeie transexuală.

Totul a ieșit la iveală în momentul în care o rudă de-a soției sale a văzut pe o aplicație de socializare un video cu bărbatul, care era împreună cu femeia transexuală. Aceasta a anunțat poliția, iar în scurt timp, bărbatul a fost găsit în sudul statului Tamil Nadu, adică la numai 200 de kilometri distanță de soția sa, potrivit BBC.

Poliția a reușit să dea de urmele bărbatului, după ce a contactat organizația pentru transexualitate, care a ajutat la identificarea femeii din imagini. „Asa am ajuns și la el”, a spus poliția din Tamil.

Ulterior, bărbatul a fost obligat să se întoarcă acasă la soția sa și la cei doi copii. Imaginile cu cei doi au fost descoperite pe aplicația TikTok, care începe să aibă tot mai mulți utilizatori în India.