Soare în Taur pe 20 aprilie 2018. Cum este afectată fiecare zodie de fenomen

Soarele intră în zodia Taur pe 20 aprilie 2018. Acest fenomen duce la o serie de schimbări benefice în vieţile zodiilor de pământ.

19 apr. 2018, 08:27
Soare în Taur pe 20 aprilie 2018. Cum este afectată fiecare zodie de fenomen

Nativii de pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn) trebuie să se pregătească pentru o serie de situaţii care mai de care mai interesante. În cazul Taurilor, aceşti nativi cunosc o ascensiune profesională care este datorată muncii lor.

Citeşte şi Horoscop chinezesc Anul Iepurelui. Cum sunt persoanele născute în Anul Iepurelui

Fecioarele cunosc iubirea, iar Capricornii sunt pregătiţi pentru schimbarea de paradigme. Vor privi lucrurile cu alţi ochi.

ZODIILE DE APĂ

Racii sunt concentraţi pe tot ce ţine de viaţa de familie. Au numai de câştigat, au numai de recuperat lucruri pe care le merită. Nu e exclus să se îmbogăţească în această perioadă.

Scorpionii trebuie să se pregătească şi ei pentru o serie de schimbări din toate punctele de vedere. Peştii mai au de lucrat la capitolul comunicare.

ZODIILE DE AER

Gemenii vor avea parte de transformări uluitoare. Sunt puși în fața unor decizii pe care dacă nu le iau acum, când intră Soarele în Taur, nu vor mai apuca niciodată să le ia.

Vărsătorii și Balanțele au un destin comun oarecum. Sunt gata de schimbări, gata de atac și viața lor se îmbunătățește vizibil. Vor călători mult în următoarea perioadă.

Continuarea horoscopului pe teotrandafir.com.