Şoarece filmat într-un supermarket din Arad. Se plimba pe raftul cu lactate VIDEO

Un șoarece a fost filmat într-un supermarket din Arad, în timp ce se plimba pe raftul cu produse lactate.

10 mart. 2018, 20:54
Şoarece filmat într-un supermarket din Arad. Se plimba pe raftul cu lactate VIDEO

Şoarecele a fost surprins în imagini de un client al magazinului care a publicat imaginile pe rețelele de socializare. Incidentul a avut loc, cel mai probabil, sâmbătă după-masa, la un supermarket de pe Calea Aurel Vlaicu din Arad, scrie aradon.ro. Șoarecele a fost filmat în timp ce se plimba pe un raft cu produse inscripționate cu mesajul „Vreau în România”.

Imagini revoltătoare într-un hipermarket din Argeş. Un şoarece a fost filmat printre bucăţile de carne VIDEO

Compania Kaufland, de care aparține supermarketul din Arad, a transmis un mesaj prin care consideră că filmarea este „orchestrată” și face parte dintr-o campanie de denigrare a companiei.

„Avem motive bine întemeiate să credem că această filmare este orchestrată și parte dintr-o campanie bine pusă la punct, de denigrare a companiei, începută în urmă cu 2 săptămâni. În magazinul din Arad ultima procedură de deratizare, dezinsecție și dezinfecție a avut loc săptămâna trecută și, în urma acesteia, magazinul a primit raport verde din partea specialiștilor care au efectuat procesul. Vom sesiza Poliția și autoritățile și vom cere o anchetă în acest caz. Compania Kaufland România nu poate tolera santajul și nici atacurile murdare și suntem pregătiți să ne adresăm organelor de urmărire penală și instanței de judecată pentru tragerea la răspundere a persoanelor vinovate și luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis compania Kaufland.