Soarele intră în Balanţă pe 22 septembrie. Cum afectează toate zodiile?

Soarele va intra în zodia Balanță pe 22 septembrie 2016, unde va rămâne până pe 22 octombrie. Acest tranzit afectează fiecare zodie în parte în tot acest interval de timp.

22 sept. 2016, 06:14
Soarele intră în Balanţă pe 22 septembrie. Cum afectează toate zodiile?

Berbec
Aflat în casa a 7, a Parteneriatelor, Soarele în Balanţă îţi aduce relaţiile de orice natură în prim-plan, mai mult ca de obicei. Trebuie să găseşti o cale de a echilibra nevoile tale personale cu nevoile altora. 

Taur

Soarele în Balanţă îţi energizează casa a 6-a, Casa Muncii şi a Sănătăţii, obligându-te să găseşti o nouă abordare pentru activităţile de rutină şi responsabilităţile de zi cu zi. Foloseşte această energie pentru a-ţi reevalua obiceiurile de la muncă şi cele care privesc îngrijirea propriei tale sănătăţi. 

Gemeni

Aflat în casa a 5-a, a Dragostei şi a Copiilor, dar şi a Distracţiei şi Creaţiei, Soarele îţi revitalizează cheful de viaţă şi creativitatea. Este o perioadă numai bună să laşi copilul din tine “să-şi facă de cap”. Poţi să-ţi revitalizezi relaţia amoroasă, să te implici în activităţi alături de copiii tăi şi să acorzi mai mult timp hobbyurilor tale. 

Rac

Aflat în casa a 4-a, Casa Familiei şi a Locuinţei, Soarele îţi aduce schimbări şi noutăţi în plan domestic. Poţi face schimbări acasă, redecorări sau renovări. Dacă unele probleme mai vechi cu unul dintre membrii familiei reapar, o abordare directă este cea mai bună soluţie. 

Leu

Soarele în casa a 3-a, a Comunicării şi a Intelectului, îţi energizează dorinţa de cunoaştere, curiozitatea şi dorinţa de a explora noi perspective. Este o perioadă bună să-ţi împărtăşeşti ideile. Poţi, de asemenea, să te ocupi de propria ta specializare, să începi un curs sau să demarezi un proiect. Gândeşte-te bine la priorităţile tale, pentru că ai putea fi uşor distrasă de numeroasele idei care îţi invadează mintea.
 

Fecioară

Soarele se află acum în casa a 2-a, a Finanţelor şi Bunurilor, ceea ce îţi inspiră mai multă dorinţă de acţiune în plan financiar. Este momentul să îţi reevaluezi starea materială şi să faci paşi importanţi pentru a câştiga mai mult. Nu îţi asuma riscuri inutile şi foloseşte această perioadă pentru a ajunge la zi cu taxele, impozitele sau ratele. Asigură-te că toate obligaţiile îţi sunt plătite şi că nu vei avea probleme din această cauză în viitor.
 
Mai multe detalii, pe eva.ro