Soarele va fi în Zodia Capricorn din 22 decembrie. Camelia Pătrășcanu, vești excelente pentru unii nativi

Soarele va fi în zodia Capricorn din data de 22 decembrie 2023. Camelia Pătrășcanu vine cu vești importante pentru toți nativii, chiar înainte de sărbători.

20 dec. 2023, 15:31
Soarele va fi în Zodia Capricorn din 22 decembrie. Camelia Pătrășcanu, vești excelente pentru unii nativi
Camelia Pătrășcanu

Vești bune pentru unii nativi. Camelia Pătrășcanu vine cu vești excelente pentru două zodii!

Citește și Horoscop Urania decembrie 2022. Luna în care se setează rezoluţiile pentru 2023. Mercur retrograd dă târcoale

Soarele în Capricorn va rămâne până pe 20 ianuarie inclusiv. E perioada în care oamenii își fac planuri pentru următorul an, iar când se activează zilele Capricornului și nevoia de odihnă e foarte puternică.

Unii vor să stea în universul lor, în celula lor, fără să fie deranjați.

Ce îi așteaptă pe nativi până la data de 20 ianuarie

Pentru Berbeci,

Soarele în Capricorn vine cu muncă eficientă și bine gândită. Berbecii au planuri mari pentru anul următor. Planurile vor fi mai vizibile chiar la trecerea dintre ani, dar și în primele zile de ianuarie și vor gândi niște schimbări semnificative.

Taurii au parte de multe vorbe, discuții aprinse și înțelesuri. Se poate spune că unii își caută lumina și le face bine să vorbească de tot ce au acumulat.

Gemenii au zilele Capricornului cu accent pe ce le oferă alții și așteaptă, într-adevăr ca alții să îi vadă, să fie alături de ei.  Așteaptă de la parteneri să își facă datoria.

Pentru Raci, Soarele în Capricorn vine cu deschidere către public. Muncesc mult pentru zilele de sărbători, iar Capricornul pune accentul pe calitatea legăturii cu cei din jur. Sunt dispuși să muncească, dar au nevoie ca cei din jur să le recunoască valoarea.

Leii au parte de muncă plină de responsabilitate și își fac planuri mari. Au schimbări pe țeavă pornite. Chiar de la începutul anului pot pune în aplicare lucruri gândite. Au chef să se distreze, dar în același timp un colț de minte rămâne lucidă.

Pentru Fecioare, Soarele în Capricorn aduce o nevoie mare de calm, de pace, de afecțiune. Asta e nevoia lor interioară. E destul de multă agitație în casă și le e greu să ajungă la această tihnă.

Balanțele au zilele Capricornului activând căminul și casa. E important cu cine colaborează în familie, pentru ce, care sunt activitățile care le aspiră atenția. Căminul e în centrul atenției lor. Fac drumuri, dar se încarcă atunci când ajung acasă.

Scorpionii au zile care aduc tot felul de interese intelectuale. Fie rezolvă acte importante sau fac strategii pentru 2024.

Săgetătorii au Soarele în Capricorn în zona câștigurilor. Sunt mai preocupați să nu irosească decât să câștige. Câștigă prin faptul că opresc scurgerile de timp, de bani, de energie, de nervi. Sunt mai preocupați să își eficientizeze viața.

Capricornii, cu Soarele în semnul lor, au mai multă vitalitate și chef de a face lucruri. Dar Marte, planeta energiei, nu e bine poziționată. Energia le lipsește, așa că mai stau până mai acumulează. Acești nativi fac o analiză cu propria lor persoană.

Citește și Horoscop special: Începe sezonul Capricornului 2023-2024! Cum se schimbă regulile jocului pentru zodii din 21 decembrie 2023

Vărsătorii au zile care aduc o nevoie mare de odihnă. Nu fac efort cu ușurință, se consumă și se resimt. Au nevoie de confort în casă și de liniște. E adevărat că Jupiter și Uranus aduc musafiri de sărbători și după.

Peștii au Soarele în Capricorn cu accent pe prietenie și comunitate. Unde e grup și lume multă, acolo e de ei. După sărbători, aspectele sunt minunate din punct de vedere social. Primesc îndrumări bune în chestiuni legate de acte și bani, potrivit Fanatik.ro.