Soartă crudă: Sophie Firth, vedeta de 3 ani din „Emmerdale”, a murit după ce i-a luat foc rochiţa

Sophie Firth a petrecut nouă zile în spital, zbătându-se între viaţă şi moarte, după ce rochiţa care i-a luat foc de la o flacără de aragaz, i-a provocat arsuri de piele pe 70% din corp.

13 dec. 2012, 17:58

Sophie Firth a murit din cauza unei infecţii sangvine provocată de arsurile de piele. Această infecţie i-a cuprins rapid toate organele interne, care au cedat. A stat în spital 9 zile, timp în care medicii au făcut tot ce se putea pentru a fi salvată, inclusiv grefe de piele.

Tragedia s-a petrecut pe 2 decembrie, în casa de familie din Skellow, South Yorkshire, scrie Daily Mail. Sophie a trecut pe lângă flacăra şemineului din sufragerie, iar rochiţa cu care era îmbrăcată s-a aprins imediat. Mama fetiţei, Amy Harhoff, în vârstă de 28 de ani, a încercat să stingă flăcările înfăşurând-o pe fetiţă într-o pătură şi ţinând-o aşa până au venit medicii cu ambulanţa şi au dus-o la spital.

Fetiţa devenise vedetă imediat după naştere, jucând rolul bebeluşului Angelica King, timp de trei luni, în 2009, în serialul Emmerdale, de la televiziunea ITV. Sophie mai avea un frăţior, George, care abia a împlinit 1 an, joi.

Sophie avea o fire veselă, iubitoare, era drăgălaşă şi spunea că atunci când va fi mare ar fi vrut să fie prinţesă.