Soartă tragică: Un fost pilot cu un picior amputat a fost ACCIDENTAT MORTAL de un autoturism VIDEO

Un bărbat de 55 ani de ani, fost pilot, a murit azi-noapte sub roţile unui autoturism în timp ce încerca să traverseze strada târându-se, pentru că avea un picior amputat.

14 aug. 2014, 09:10
Soartă tragică: Un fost pilot cu un picior amputat a fost ACCIDENTAT MORTAL de un autoturism VIDEO

Accidentul s-a petrecut după miezul nopţii, pe Bulevardul Carol din Capitală. Fostul pilot, Radu Ion, care a rămas cu piciorul amputat din cauza unui accident aviatic, obişnuia să-şi petreacă serile la magazinul din colţul străzii, alături de vecini, potrivit România TV

Oamenii spun că omul se mai relaxa, bând câteva beri, după care mergea spre casă. Aseară, în timp ce încerca să traverseze, târându-se, bărbatul a fost spulberat de şoferul unui autoturism.

Deocamdată nu se ştie cine este de vină, însă şoferul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest, care a arătat că băuse.

Citeşte şi Accidente spectaculoase. Un şofer beat s-a oprit cu maşina în bar, altul s-a răsturnat într-o curte VIDEO

A fost nevoie de echipajele de descarcerare pentru a-l scoate pe bărbatul de sub roţile autoturismului. Pentru victimă a fost, însă, prea târziu. Medicii sosiţi la faţa locului au încercat să-l resusciteze, dar în zadar.

Poliţiştii fac acum cercetări pentru a vedea cine este vinovat şi au deschis şi un dosar penal. Şoferul va trebui să răspundă pentru ucidere din culpă şi riscă până la 7 ani de închisoare.