ŞOC. Andreea Marin a vrut să se omoare după ce a născut

Referindu-se la depresie, Andreea Marin a declarat că "nu e uşor. Eu am fost într-una dintre perioadele nefaste ale vieţii mele şi am trăit depresia foarte dificil, până la un punct care îmi punea în pericol viaţa".

06 mai 2014, 10:34

„Recunosc, am vrut sa-mi iau viata la un moment dat”, a spus Andreea Marin, potrivit ziare.com. „E purul adevar si e foarte firesc sa spunem lucrurilor pe nume, mai cu seama dupa ce am depasit aceasta mare problema”, a adaugat Andreea Marin.

In cazul acesteia, a fost vorba despre depresie post-natala. Vedeta isi aminteste ca ceea ce simtea in acele momente era „un ghem de emotii pe care nu-l poti stapani”.

Citeşte şi Andreea Marin, detalii despre relaţia NEŞTIUTĂ cu un fost coleg: Ne înţelegeam din priviri

„Depresia nu e doar o tristete, e putin spus”, a specificat ea.

Despre momentele de cumpana precum cel prin care a trecut, Andreea Marin a spus ca „te destabilizeaza pur si simplu”. Aceasta a tinut sa multumeasca divinitatii pentru ca a avut intelepciunea de a cere ajutor specializat.

Explicand de ce a ales sa faca publica suferinta sa, dupa mai multi ani, vedeta a spus: „Nu am vorbit atunci, dar apoi am realizat ca e important ca cineva sa spuna lucrurilor pe nume. Cel aflat in aceasta situatie refuza sa creada ca are o problema”.

Citeşte şi Andreea Marin se pregăteşte de un nou copil?

„Nu recunosti ca ai o problema, nu vrei sa te lasi pe mana altora”, acestea sunt trairile, starile, gandurile pe care le au cei afectati de depresie, a atras atentia vedeta.