ŞOC. CHEF Cătălin Scărlătescu, ARESTAT într-o ţară străină

Vă spunem ceva despre Cătălin Scărlătescu ce nu credeaţi că o să aflaţi vreodată! Cunoscutul chef a fost arestat! Da, acesta a petrecut două nopţi în arest, peste hotare, în timp ce se afla în vacanţă alături de un prieten.

24 sept. 2018, 08:16
ŞOC. CHEF Cătălin Scărlătescu, ARESTAT într-o ţară străină

A plecat anul trecut alături de un prieten în Saint Martin, însă acolo a avut parte de un mare şoc, scrie spynews.ro. Au vrut să plece spre Antigua, însă nu au ştiut că au nevoie de un bilet de ieşire, nu doar de cel de avion. Aşadar, Cătălin Scărlătescu şi prietenul lui, Gogu, au petrecut două nopţi în camera de detenţie.

Citeşte şi DIETĂ-RECORD. Cătălin Scărlătescu a slăbit 52 de kilograme. Care este SECRETUL

„Băi, am fost arestat. Anul trecut am plecat cu Gogu, prietenul meu. Ne-am dus în Saint Martin şi ne-am luat bilet de avion şi nu am avut bilet de ieşire din Antigua şi la puşcărie. Două nopţi am stat la detenţie. Am stat la plaja după un grilaj, nu am putut să stăm în faţă, am stat în spate. Deci am poza cu faţa lui şi pe perna scrie: detention room (camera de detenţie). Este incredibil! Plecaţi din insula: da! Când? Nu ştiu. Atunci la puşcărie. Români, dacă vreodată în viaţă voastră mergeţi într-o insulă din Caraibe trebuie să aveţi bilet de intrare şi ieşire că altfel vă duceţi la puşcărie!”, a spus Cătălin Scărlătescu.