ŞOC în Constanţa! Propuneri şocante de ASASINAT pe bani şi ameninţări cu rakeţi din Serbia

Un bărbat din judetul Constanta a fost arestat după ce s-a oferit să ucidă trei oameni, printre care se număra si fostul soţ al unei prietene. Pentru crime a cerut între 1.000 si 4.500 de euro.

13 sept. 2018, 07:17
ŞOC în Constanţa! Propuneri şocante de ASASINAT pe bani şi ameninţări cu rakeţi din Serbia

O femeie în vârstă de 42 de ani, din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța, divorţată și cu doi copii minori,a cerut ajutorul poliţiştilor, cu o lună în urmă, sesizând faptul că un vecin i-a propus să îi omoare fostul soţ, dar şi pe alți doi prieteni de familie, pentru bani, spunându-i inclusiv că poate apela la asasini plătiți din Rusia, Polonia sau Serbia. Odată ce a refuzat odioasa propunere, femeia a fost amenințată cu moartea și cu acte de violență gravă de către același bărbat, care, totodată, i-a cerut și sume de bani cuprinse între 1.000 și 4.500 de euro, scrie Telegraf.

În urma cercetărilor, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au identificat un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța, bănuit de comiterea faptei.

Crimă pasională în Constanţa. Un bărbat l-a omorât în bătaie pe un altul pentru că iubita lui fugise şi se adăpostise la acesta

Polițiștii au stabilit faptul că, pe parcursul lunii mai 2018, respectivul bărbat s-a oferit să-l asasineze pe fostul soț al femeii, dar și pe doi prieteni ai acestuia, iar ca urmare a refuzului persoanei vătămate de a da curs acestui demers, a recurs la amenințări cu moartea sau acte grave de violență, solicitând diverse sume de bani.

Bărbatul a fost reţinut, fiind prezentat la Judecătoria Constanţa, cu propunere de arestare preventivă pentru şantaj.