Şoc în familia lui Florin Salam. Danny, băiatul manelistului, bolnav la fel ca mama lui, Fănica

Cand zicea ca a scapat de temeri, Florin Salam se vede nevoit sa invete sa traiasca consient de faptul ca fiul sau, Danny, este predispus pe viata afectiunilor hepatice cronice.

01 feb. 2017, 11:44
Şoc în familia lui Florin Salam. Danny, băiatul manelistului, bolnav la fel ca mama lui, Fănica

Dupa sapte ani in care a trait cu gandul la fiul sau, Danny, si cautand solutii si tratamente pentru vindecarea sa, Florin Salam a rasuflat usurat, in 2015, cand medicii l-au instiintat ca fiul lui este sanatos.

Citeşte şi Adrian Corduneanu, ÎN LACRIMI după gratii. Ce s-a întâmplat cu INTERLOPUL

Danny mostenise o afectiune hepatica severa de mama sa Fanica si de cand se stia a tinuse un regim alimentar strict si luase tratament medicamentos foarte scump. Banii nu ar fi fost o problema pentru manelistul Florin Salam, insa, teama, teama ca fiul lui ar putea sa pateasca ceva il paraliza si il macina incontinuu. Nebunia incepuse in 2009, la doar cateva luni dupa tragedia disparitiei Fanicai, cand Danny Salam, fiul lui Salam si al primei sale sotii, a fost diagnosticat cu acceasi boala de care suferise si mama lui.

Practic, investigatiile medicale amanuntite au confirmat prezenta virusului hepatitei in corpul plapand si micut al baietelului, care a fost imediat trecut pe tratament cu interferon si regim alimentar si viata foarte stric. Danny nu avea voie sa faca efort, nu avea voie sa oboseasca si trebuia sa tina dieta alimentara. Pe scurt, Danny Salam trebuia sa fie hranit cat mai natural cu putinta pentru ca interferonul, tratamentul pe care il urma, sa isi faca efectul si ficatul sau sa se regenereze.

Desi familia a primit vestile bune in urma cu un an si ceva, iar la analize ficatul baietelului a indicat o ameliorare vizibila si o stare buna, de curand, medicii i-au anuntat pe cei din familie ca trebuie sa ramana vigilenti.

Citeşte şi După doi ani de relaţie, iubitul lui BETTY SALAM a anunţat: „Ne vom…”

„Analizele au iesit bine si la ultimul control si la cel dinainte, dar asta nu inseamna ca s-a renuntat la un stil alimentar si ca acum Danny are voie orice. Dupa atatia ani de repaus, in care nu a pus gura pe carne de porc sau alimente grase, ficatul lui nu ar rezista mancarurilor grele. Am inteles ca si acum, dar si pe viitor, va trebui sa fuga de carne de porc, ciocolata, produse de patiserie si cofetarie sau sa bea sucuri acidulate sau fast-food-uri. El nu mananca ceea ce mananca un copil de rand. Toata hrana lui este usoara. Daca cere mici i se fac unii speciali de vita si pui. Ciocolata abia gusta, iar sucul accidulat ii este interzis. Baiatul asculta si respecta dieta sa alimentara atat cat poate un copil de varsta lui. La medic si la analize merge obligatoriu o data la trei luni, cand i se face un set de investigatii hepatice speciale”, ne-a declarat o sursa din preajma familiei Salam.