Şoc în familia unor oameni de afaceri. Fiica lor de 26 de ani a fost găsită moartă în casa din Cluj

Doliu în familia unui om de afaceri din Cluj-Napoca după ce fiica sa, Ioana Mureșan, a fost găsită decedată în propria locuință. Polițiștii care au pătruns în casă spun că tânăra era moartă ”de un timp bun”, iar corpul se afla în stare avansată de putrefacție.

23 dec. 2019, 10:32
Şoc în familia unor oameni de afaceri. Fiica lor de 26 de ani a fost găsită moartă în casa din Cluj

Conform primelor informații oferite de anchetatori, relația fetei cu părinții era una distantă, chiar dacă aceștia ar fi încercat să o ajute în repetate rânduri. „Situația era scăpată de sub control”, au transmis cei care anchetează acest deces. Există și varianta ca fata să fi murit în urma unei supradoze de stupefiante, însă adevărul va ieși la iveală după încheierea anchetei.

„Tânăra de 26 de ani, din municipiul Cluj-Napoca a fost găsită decedată în locuință. Nu există suspiciuni, în cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpa. Cadavrul a fost ridicat de IML în vederea efectuării necropsiei”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj care au fost chemați de urgență la locuința fetei pentru a efectua primele cercetări în aceast caz.

„Era moartă de un timp bun. Corpul ei era în stare avansată de putrefacție. Din cauza timpului lung în care a stat cadavrul în apartament a început să se usuce, era mumificată. Nu e o scenă pe care o vezi foarte des și nu e ușor să faci cercetări într-un mediu atât de ostil. Fata era cunoscută, băga de toate. Din câte am înțeles situația le era scăpată de sub control inclusiv părinților care au încercat să o ajute”, au declarat surse apropiate anchetei pentru ziarulclujean.ro.