ŞOC în FOTBAL! Casa lui Iker Casillas, percheziţionată de autorităţi! Acuzaţii GRAVE

Iker Casillas a anunţat, joi, că locuinţa sa din Porto a fost percheziţionată de autorităţile portugheze, în cadrul unei anchete pentru fraudă fiscală.

05 mart. 2020, 14:33
ŞOC în FOTBAL! Casa lui Iker Casillas, percheziţionată de autorităţi! Acuzaţii GRAVE

Iker Casillas este candidat la preşedinţia Federaţiei Spaniole de Fotbal.

„În această dimineaţă, parchteul portughez a venit la mine, la Porto, pentru a-mi cere documente, dar a mers şi la alte 76 de imobile ale unor societăţi sportive, jucători şi cluburi. M-am pus la dispoziţia lor. Transparenţa este unul dintre principiile mele”, a anunţat Iker Casillas.

Sara Carbonero, soţia lui Iker Casillas, are CANCER. Portarul a suferit un INFARCT

Percheziţiile fac parte din „Operaţiunea ofsaid” a Ministerului Public portughez şi ar viza „afaceri din fotbalul portughez realizate din 2015 şi care fi implicat acţiuni destinate a evita plata contribuţiilor fiscale către statul portughez”.

Percheziţii au avut loc la sediile cluburilor portugheze, între care Benfica, FC Porto, Sporting Lisabona şi Braga, dar şi la birourile societăţii de impresariat deţinute de Jorge Mendes, unul dintre agenţii cei mai influenţi din fotbalul mondial.

Iker Casillas şi-a anunţat, pe 17 februarie 2020, candidatura la preşedinţia Federaţiei Spaniole de Fotbal (RFEF). În carieră, a evoluat pentru Real Madrid (1998-2015) şi FC Porto (2015-2020). Are 167 de selecţii la echipa naţională, un record în Spania, fiind campion mondial în 2010 şi campion european în 2008 şi 2012.