Şoc în fotbal. Fotbalistul naţionalei, mort într-un accident teribil. Maşina a explodat la impact

Internaţionalul sud-african Motjeka Madisha a decedat, sâmbătă, la vârsta de 25 de ani, într-un accident rutier, produs în apropiere de Johannesburg, informează presa internaţională.

13 dec. 2020, 20:19
Şoc în fotbal. Fotbalistul naţionalei, mort într-un accident teribil. Maşina a explodat la impact

Şoc în fotbal. O nouă tragedie a cutremurat întreg fotbalul din Africa de Sud, dar nu numai. La mai puțin de o lună după trecerea în neființă a lui Anele Ngcongca, în urma unui accident rutier, acum un alt fotbalist, chiar din națională, a avut parte de aceeași soartă.

Primul fotbalist mort pe frontul din Nagorno Karabah. Căpitanul naţionalei s-a retras la 28 de ani ca să lupte pentru ţara sa
Jucătorul echipei Mamelodi Sundowns se afla în maşină cu o altă persoană, a pierdut controlul automobilului şi a lovit un obiect de pe marginea drumului. Ambele persoane din maşină şi-au pierdut viaţa.

„Cauza exactă a accidentului este încă necunoscută, dar putem confirma că şoferul a pierdut controlul autovehiculului, care a fost zdrobit şi a luat foc după o coliziune cu obiect staţionar”, a declarat un reprezentant al serviciului de urgenţă.

 

Fundaşul participase cu câteva ore înainte la sărbătorirea împlinirii a 50 de ani de la fondarea clubului său.

”Era un mare talent. Un fotbalist de națională, care venea primul la antrenament și pleca ultimul. Avem parte tot mai rar de astfel de profesioniști.

Este devastator ca un astfel de tânăr fotbalist, cu un așa mare viitor să aibă un astfel de destin”, a spus Molefi Ntseki, selecționerul reprezentativei Bafana Bafana, pentru Sunday Times.

Declarat mort în 2016, găsit viu în 2020. Povestea incredibilă a unui fotbalist, fost mare speranţă a lui Schalke
Motjeka Madisha avea 12 meciuri în națională mare a Africii de Sud, pentru care reușise să înscrie și un gol. El evolua pe poziția de fundaș central la Sundowns din iunie 2016.

Şoc în fotbal cu repetiţie. Madisha este al doilea jucător al formaţiei Mamelodi Sundowns care moare într-un accident rutier, după Anele Ngcongca, luna trecută.

Motjeka Madisha era la formaţia din Pretoria dîn 2015, când a fost transferat de la Highlands Park. El avea 13 selecţii în naţionala Africii de Sud.