ȘOC ÎN FOTBAL! Lionel Messi este liber de contract și poate semna cu orice echipă GRATIS

Lionel Messi (34 de ani) este, începând de joi, jucător liber de contract, după ce înțelegerea sa cu FC Barcelona a expirat. Starul argentinian se află în prezent la Copa America.

01 iul. 2021, 11:14
ȘOC ÎN FOTBAL! Lionel Messi este liber de contract și poate semna cu orice echipă GRATIS

ȘOC ÎN FOTBAL! Lionel Messi este liber de contract și poate semna cu orice echipă GRATIS. Lionel Messi nu a semnat încă un nou contract cu FC Barcelona sau cu altă echipă, iar în prezent este jucător liber. Ajuns la gruparea catalană când era junior, argentinianul a semnat prima dată cu FC Barcelona pe 8 ianuarie 2001 și a devenit cel mai important jucător din istoria clubului.  Pe 30 iunie, contractul lui Messi s-a încheiat oficial.

ȘOC ÎN FOTBAL! Lionel Messi este liber de contract și poate semna cu orice echipă GRATIS

Joan Laporta, președintele celor de la FC Barcelona, a negociat intens cu reprezentații lui Lionel Messi, iar mai mulți jurnaliști susțin că ar fi ajuns la un acord verbal, urmând ca un anunț să fie făcut în scurt timp. „Telenovela Messi la Barcelona e aproape de sfârșit. Argentinianul urmează să semneze prelungirea contractului.  Conducerea catalanilor și reprezentanții lui Messi sunt încrezători că vor anunța noul acord, valabil până în 2023, săptămâna viitoare. Se pun la punct ultimele detalii”, a scris jurnalistul Fabrizio Romano pe Twitter.

Reacţia copiilor lui Messi, după ce fotbalistul a dat gol | VIDEO

Președintele catalanilor le-a dat asigurări fanilor că negocierile cu Messi sunt pe drumul cel bun. „Totul merge bine. Trebuie să încadrăm salariul lui în fair play-ul financiar. Vrem să rămână, iar el este încântat de ideea de a continua. Suntem în plin proces de a găsi o soluție”, a spus Joan Laporta.