ŞOC în fotbalul din România! O echipă SE RETRAGE din CAMPIONAT

Sageata Navodari, echipă care avea ca obiectiv promovarea in Liga I, a anuntat ca se va retrage din campionat.

27 nov. 2014, 11:45
ŞOC în fotbalul din România! O echipă SE RETRAGE din CAMPIONAT

George Postaliu, presedintele de la Sageata, a anuntat ca nu mai sunt bani.

„Vom face toate comunicatele pentru Federatie, pentru retragerea echipei. Am reziliat cu o mare parte dintre jucatori. Ne-am strans mana. Mai avem de reglementat cu strainii. Vom avea o discutie cu autoritatile locale pentru a gasi fondurile necesare pentru a-i trimite acasa. Mai avem litigii cu inca 7-8 jucatori din vechea garda, din Liga I. Este exact aceeasi situatie ca la Vaslui. Din pacate, nu mai putem continua proiectul, imi pare rau pentru ei ca nu-si vor mai primi banii”, a spus Postaliu la Sport Total FM.

„Autoritatile locale au hotarat ca nu mai pot sa finanteze echipa. Noi, in ultimele doua saptamani, am incercat sa cautam sponsori, investitori, dar nu s-au gasit. Am cerut si acum sprijin din partea vechilor actionari, dar, din pacate, nu si-au putut reindrepta privirea spre noi. S-au acumulat datorii si cu banii pe care i-am primi nu s-ar putea acoperi acestea.  La noi s-a vrut intoarcerea imediata in prima liga, dar din pacate nu ne-am redresat. Noi am primit bani de la primarie doar pentru organizarea meciurilor. Am mai dat si un salariu, dupa care s-au terminat”, a maideclarat Postaliu.

Sageata Navodari se afla pe locul 4 dupa 14 meciuri, cu 24 de puncte, in seria a II-a a Ligii a II-a. Decizia de retragere vine dupa ce cu cateva luni in urma la Navodari exista chiar un plan pentru extinderea si modernizarea stadionului, pentru promovarea in Liga I.