Şoc în lumea afacerilor. Milionar găsit mort în salonul de bronzat

Patronul salonului de bronzat era relativ tânăr și nu existau informații care să sugereze că acesta suferea de o afecțiune cronică.

23 mai 2022, 10:15
Şoc în lumea afacerilor. Milionar găsit mort în salonul de bronzat

Un om de afaceri din Botoșani a fost găsit mort, într-un salon de bronzat din municipiul Botoșani. Descoperirea a fost făcute de un electrician pe care bărbatul îl chemase cu doar o oră înainte, potrivit Monitorul de Botoșani.

Este vorba despre Gabriel C., un bărbat de 47 de ani, care a mers la salonul deținut de el, unde trebuia să rezolve o problemă tehnică. Pentru că nu a reuşit, a apelat la un electrician.

Atunci când a intrat în salonul de bronzat, electricianul l-a găsit pe bărbat cu fața în jos și a crezut că acesta și-a pierdut cunoștința.

A sunat la 112, iar la scurt timp, la fața locului, a ajuns un echipaj al SMURD care a constatat decesul bărbatului după ce a încercat să îl resusciteze.

„Cea mai mare foamete de la al Doilea Război Mondial”. Ministrul Dezvoltării din Germania se teme că vor fi milioane de morți din cauza războiului lui Putin

„La faţa locului a fost dirijat echipajul cu medic al SMURD, însă din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru pacient. Acesta era în stop cardio-respirator şi nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul”,  a declarat Liviu Stan, coordonatorul dispeceratului SJA-ISU.

Patronul salonului de bronzat era relativ tânăr și nu existau informații care să sugereze că acesta suferea de o afecțiune cronică.
Patru morţi şi 900.000 de case rămase fără curent după furtuni violente în Canada VIDEO + GALERIE FOTO

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și au dispus transportarea trupului neînsuflețit la IML pentru realizarea unei necropsii care să determine circumstanțele morții.

„A fost dispusă efectuarea unei autopsii pentu a se stabili cu exactitate cauza decesului. A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.


loading...
Partenerii noștri