Şoc în lumea filmului. Un faimos actor s-a sinucis la doar 34 de ani, mesajul emoţionant transmis de premier

Sushant Singh Rajput a fost găsit mort în reședința sa din Bandra, Mumbai. Actorul de 34 de ani a fost găsit spânzurat în propria locuinţă.

15 iun. 2020, 05:05
Şoc în lumea filmului. Un faimos actor s-a sinucis la doar 34 de ani, mesajul emoţionant transmis de premier

Presa indiană scrie că actorul se trata pentru depresie, iar ultimele șase luni şi le-ar fi petrecut la spitalul Hinduja. Totuşi, fratele lui Rajput a dezvăluit că, în ultima vreme, Sushant își revenise și plănuia să se căsătorească în toamnă cu iubita lui, actrița Rhea Chakraborty.

Citeşte şi TRAGEDIE URIAŞĂ. O vedetă de pe YouTube A MURIT la doar 21 DE ANI. Prima ipoteză: SINUCIDEREA

Premierul indian Narendra Modi și-a prezentat condoleanțele „pentru un tânăr actor strălucitor care a plecat prea curând dintre noi. A excelat în seriale de televiziune și în filme. Suntem șocați de dispariția lui Sushant. Gândurile noastre se îndreaptă spre familia îndurerată și fanii copleșiți„. Actor, dansator, antreprenor și filantrop, Rajput și-a început cariera cu seriale de televiziune. Pentru rolul din filmul Kai Po Che (2013) a primit o nominalizare la Premiile Filmfare, Oscarurile de la Bollywood, pentru cel mai bun debut masculin. A jucat apoi în comedia romantică Shuddh Desi Romance (2013) și a fost detectiv în thrillerul Detectivul Byomkesh Bakshy (2015).