ŞOC în lumea manelelor. Minodora, pe masa de operaţie după ce a slăbit 25 de kilograme

Minodora a trecut prin clipe dramatice, în urmă cu ceva timp. După ce rușise să topească peste 25 de kilograme, artista și-a dorit foarte mult să arate impecabil, așa că a apelat la o operație de remodelare a abdomenului.

04 iul. 2019, 12:47
ŞOC în lumea manelelor. Minodora, pe masa de operaţie după ce a slăbit 25 de kilograme

Minodora a suferit în urmă cu câțiva ani o operaţie de remodelare a abdomenului, necesară după ce a topit mai bine de 25 de kilograme, scrie spynews.ro. Cu toate că au existat complicaţii, intervenţia a decurs bine și artista a trecut cu brio peste acest hop al vieții sale, iar acum se simte cum nu se poate mai fericită și mai împlinită, dar și extrem de mulțumită de silueta ei.

Citeşte şi Minodora, după ce Denisa Răducu a murit: „Ce gol imens şi ce tristeţe am în suflet”

Totul s-a întâmplat în urmă cu câțiva ani, iar după intervenție, Minodora a avut parte și de o porție de amuzament. Lângă artistă se aflau soţul, sora sa şi doctorul care a operat-o. În acel moment, cântăreaţa şi-a adunat puterile pentru a pune întrebarea care a generat o criză de râs: „Domnul Doctor, sunteţi obosit?”, a întrebat Minodora, îngrijorată de starea de sănătate a medicului. „E puternică, e ca mama şi ca sora ei. Eşti frumoasă, eşti puternică!”, a adăugat mama Minodorei, la momentul respectiv, într-o emisiune de televiziune.