Şoc în lumea muzicală: Un alt mare cântăreţ are CANCER

Cantaretul de country Kenny Rogers, in varsta de 75 de ani, se recupereaza in prezent dupa o interventie chirurgicala, in cadrul careia i s-a inlaturat o excrescenta canceroasa de pe fata.

15 mai 2014, 14:13
Şoc în lumea muzicală: Un alt mare cântăreţ are CANCER

Kenny Rogers, unul dintre artistii cu cele mai mari vanzari din toate timpurile, a postat, miercuri, pe Instagram o fotografie care il infatiseaza cu un bandaj pe partea dreapta a capului, informeaza ContactMusic.

Plin de umor, artistul scrie: „… dar sa-l vedeti pe celalalt tip!”. Isi anunta insa fanii ca bandajul se afla acolo in urma unei interventii, cauzata de cancerul de piele cu care a fost diagnosticat.

„Recomand tuturor sa mearga la un control”, le transmite el fanilor, asigurandu-i ca show-ul programat pentru weekend, in Knoxville (Tennessee), nu a fost anulat.

Rogers nu este singura celebritate care face public faptul ca sufera de cancer de piele. Saptamana trecuta si starul din Wolverine a anuntat ca i s-a inlaturat o a doua leziune canceroasa. In urma cu sase luni trecuse printr-un moment similar, ajungand la medic la insistentele sotiei, dupa mai multe amanari.

Stephen Sutton, tânărul care strângea bani pentru bolnavii de cancer, a murit