Șoc în lumea sportului! La două ore după ce a anunțat nasterea primului său baiat, iar după două ore, divortul: „Relația noastră de părinți rămâne prioritatea noastră”

Lumea sportului este în șoc, după ce un cunoscut sportiv a anunțat că divorțează, la doar două ore de la nașterea primului său băiat.

08 ian. 2024, 11:41
Șoc în lumea sportului! La două ore după ce a anunțat nasterea primului său baiat, iar după două ore, divortul: „Relația noastră de părinți rămâne prioritatea noastră”
Șoc în lumea sportului! La două ore după ce a anunțat nașterea primului său băiat a anunțat și divorțul: „Relația noastră de părinți rămâne prioritatea noastră”

La două ore după ce a anunțat nașterea primului său băiat a anunțat și divorțul. În ultima perioadă, Ryan Garcia a făcut senzație, dar în cea mai mare parte acest lucru se datorează timpului de calitate petrecut alături de Floyd Mayweather, despre care Garcia spune că îl îndrumă și că i-a devenit un adevărat mentor.

Citește și: Alina Eremia și Edi, pregătiți să devină părinți. Artista a făcut anunțul mult așteptat: „Fie ce o fi, băiat să fie”

Dar acum, Garcia împărtășește în mod public informații despre schimbările prin care trece în viața sa personală, spunând că el și soția sa intenționează să divorțeze. Garcia a menționat acest aspect într-o postare recentă pe Instagram, care a apărut imediat după ce a anunțat naștereaprimului său băiat.

„Pe măsură ce intru într-un nou capitol al vieții mele, cu inima grea că împărtășesc faptul că Drea și cu mine am decis să divorțăm. În timp ce această decizie marchează sfârșitul căsniciei noastre, este important să subliniem că relația noastră ca părinți rămâne prioritatea noastră principală”, a scris acesta.

„De-a lungul anilor petrecuți împreună, Drea a fost o parteneră incredibilă și o mamă și mai extraordinară pentru cei doi copii ai noștri. Sunt profund recunoscător pentru anii pe care i-am petrecut împreună și pentru angajamentul ei neclintit față de familia noastră.”

Garcia rămâne unul dintre numele mari din lumea boxului, chiar dacă realizările sale în ring nu se potrivesc pe deplin. În cea mai mare luptă a sa până în prezent, a fost învins de Gervonta Davis, dar s-a revenit ulterior cu o victorie prin stopaj asupra lui Oscar Duarte într-o schimbare de categorie de greutate.

Citește și: Accident cu patru victime încarcerate pe DN73, în Brașov. Un băiat de 19 ani a murit