Şoc în muzica românească. S-a aruncat în gol de la etajul 4, prognosticul medicilor este rezervat

Un cunoscut DJ s-a aruncat de la etajul 4 al blocului din Piatra Neamţ in care locuia. Politia a deschis o ancheta.

23 iun. 2023, 08:59
Şoc în muzica românească. S-a aruncat în gol de la etajul 4, prognosticul medicilor este rezervat

Bărbatul este internat în Secția ATI a Spitalului Municipal de Urgență Roman, iar prognosticul medicilor este rezervat, potrivit Monitorul de Neamț.

Purtătorul de cuvânt al unității sanitare a declarat că starea acestuia este gravă, având numeroase politraumatisme prin cădere de la înălțime. inclusiv condensare pulmonară, disfuncție hepatică severă, un picior fracturat și fractură de corp vertebral.

Şoc în lumea automobilismului. Pilotul de 42 de ani a murit subit de la o muşcătură de căpuşă. Soţia sa, Mariana, s-a stins după 4 ore

Surse medicale au declarat publicației citate că pacientul s-ar fi aflat în momentul gestului suicidal în stare de ebrietate.

Bărbatul era specialist în sunet, lumini și fum, în mai multe cluburi din Iași și Roman, fiind solicitat la multe manifestări private și publice.

Au fost găsite cadrul de susținere și capacul din spate ale submersibilului dispărut în Atlanticul de Nord. Compania Ocean Gate a confirmat că cei cinci pasageri au murit, specialiștii susţin varianta unei implozii