ŞOC în SHOWBIZ. Fiul lui Dan Bittman, Alex, anchetat într-un dosar de trafic de droguri

Caz uluitor în industria muzicală de la noi din țară! Fiul lui Dan Bittman a fost anchetat de procurorii de la DIICOT (Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism). Alex, băiatul cel mare al liderului formației ”Holograf”, ar fi fost implicat într-un dosar de trafic de droguri.

07 mart. 2019, 07:33
ŞOC în SHOWBIZ. Fiul lui Dan Bittman, Alex, anchetat într-un dosar de trafic de droguri

Chiar dacă a moștenit talentul muzical de la celebrul său tată și încearcă să răzbată în industria muzicală, Alex, fiul cel mare al lui Dan Bittman, are de înfruntat și altfel de provocări, scrie cancan.ro.

Citeşte şi Dan Bittman, dezvăluiri crunte despre operaţie. „Sunt un studiu de caz”

Potrivit unor surse judiciare, Alex Bittman ar fi fost implicat, alături de alte persoane, într-un caz de trafic de droguri. Dosarul a fost instrumentat de procurorii de la „Crimă Organizată”. Din câte se pare, de voie, de nevoie, fiul artistului a trebuit să meargă să dea explicații în fața anchetatorilor.

Conform surselor citate, după audieri, oamenii legii au luat decizia de a nu-l pune sub acuzare pe Alex. Și asta pentru că, din câte se pare, cantitatea cu care acesta ar fi fost depistat era destinată consumului personal și nu era deținută în vederea comercializării.


loading...
Partenerii noștri