Şoc în showbiz. O îndrăgită prezentatoare a murit într-un teribil accident

O cunoscută prezentatoare a murit, după ce avionul în care se afla s-a prăbușit, într-o parcare. Fanii săi sunt în stare de șoc!

29 dec. 2019, 17:30
Şoc în showbiz. O îndrăgită prezentatoare a murit într-un teribil accident

O tragedie aviatică de proporții produsă în Statele Unite, lângă un aeroport din Louisiana a dus la moartea a 5 persoane, printre aceste numărându-se și o cunoscută prezentatoare de televiziune. Potrivit presei internaționale, Carley Ann McCord, o cunoscută moderatoare de televiziune, precum și alte 4 persoane și-au pierdut viața, după ce un avion s-a prăbușit lângă aeroportul din Louisiana, peste o mașină, iar la scurt timp de la impactul cu aceasta, a luat foc.

În aeronavă se aflau 6 persoane, însă doar una dintre acestea a supraviețuit, fiind salvată la timp din aeronava în flăcări. Presa internațională relatează că în urma tragediei aviatice au murit 2 femei și 3 bărbați. Mai mult, în urma prăbușirii avionului peste autoturismul aflat în parcare au rezultat alte 3 victime, toate aflate în autoturismul cu pricina.

Carley Ann McCord, celebra moderatoare de televiziune nu a mai putut fi salvată de echipajele de salvare care au intervenit la fața locului la 8 minute de la producerea tragediei.

Incendiul le-a dat mari bătăi de cap pompierilor, care s-au chinuit minute în șir să-l stingă. Din păcate, atunci când au reușit, a fost prea târziu. Pentru cele 5 victime din interiorul aeronavei nu s-a mai putut face nimic.