ŞOC ÎN SHOWBIZ. Oana Roman este grav bolnavă. Ochii ei ar putea ieşi din orbite. „Este ireversibilă”

Oana Roman suferă de o boală incurabilă la ochi. Vedeta are exoftalmie, afecțiunea care scoate ochii din orbite.

27 oct. 2017, 07:27
ŞOC ÎN SHOWBIZ. Oana Roman este grav bolnavă. Ochii ei ar putea ieşi din orbite. „Este ireversibilă”

Vedeta a mărturisit că, în urma unei greșeli, că nu a respectat un tratament, a făcut exoftalmie. Semnele au început să se vadă, însă boala nu este într-un stadiu avansat.

Citeşte şi Marius Elisei s-a angajat din nou. Unde lucrează ACUM soţul Oanei Roman

„Mai mult mă deranjează și mă doare chestia asta decât sa se vadă. Eu m-am tratat, din martie am început tratamentul. M-am simtit foarte bine, totul era minunat. Am făcut analize după trei luni. Erau mult mai bune și m-am gândit că de ce să iau 10 pastile pe zi, nu mai bine iau eu o pauză? Pauza m-a constat foarte mult pentru că boala a revenit. (…) Tratamentul trebuia luat 2-3 ani. Dacă se instalează exoftalmia, este ireversibilă”, a declarat Oana Roman.

Fiica lui Petre Roman a sfătuit pe toată lumea care ține tratament sau suferă de o afecțiune să respecte indicațiile doctorului. Vedeta trebuie acum să facă perfuzii săptămânal, timp de aproape două luni de zile.

Citeşte şi Oana Roman, mândră de corpul său după ce a slăbit. Vezi cum arată acum vedeta

„Am reinceput să fac tratamentul pe care îl făceam înainte și pe lângă asta trebuie să fac un tratament specific care constă în niște perfuzii pe care trebuie să le fac 8 săptămâni. Îți dai seama că nu e deloc plăcut. Este vina mea și mi-o asum și mesajul e că dacă trebuie să luați un tratament, luați-l”, a mai spus vedeta.

Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit în vara anului 2014. La nuntă a fost prezentă şi fiica lor. Şi asta pentru că fata fostului premier al ţării a devenit mamă pe 21 februarie 2014. Maria Isabela a venit pe lume la ora 11:00, prin cezariana şi a primit nota 10 la naştere. Ea a cântărit 2 kilograme şi 300 de grame.