ŞOC ÎN SHOWBIZ. Oltin Hurezeanu, Exatlon, şi Nicoleta Luciu, filmaţi în ipostaze tandre FOTO INCENDIAR

Oltin Hurezeanu, faimosul pe care publicul larg îl vede de câteva lui la Exatlon, a apărut în ipostaze tandre alături de Nicoleta Luciu. Concurentul din echipa "Faimoșilor” a apărut într-un serial alături de focoasa brunetă.

01 apr. 2018, 09:38

Oltin a reapărut în atenția publicului odată cu participarea la Exatlon, scrie cancan.ro. Nu este însă pentru prima oară când concurentul apare pe micul ecran. În urmă cu câțiva ani, telespectatorii l-au putut admira într-un serial de succes. Atunci, Oltin Hurezeanu și Nicoleta Luciu au filmat împreună în ipostaze tandre.

Citeşte şi EXATLON. Asta nu s-a văzut în cadrul show-ului. Diana Bulimar are un tatuaj secret, într-o zonă ascunsă FOTO

Oltin a fost un model de succes

Fost manechin de succes, absolvent de Drept și câștigător la „Vrei să fii miliardar”, Hurezeanu a frânt multe inimi cu rolul său din serialul „Iubire ca-n filme”. El l-a interpretat pe Alin, iar Nicoleta Luciu pe Ilena, o dansatoare la bară. La vremea aceea, respeciv în 2006, bruneta era cotată drept cea mai sexy femeie din România. Ulterior, cei doi s-au intalnit într-un alt proiect mare de televiziune, respectiv în serialul „State de Romania”. Ulterior, actorul a fost cooptat pentru „Supraviețuitorul”, în regia lui Sergiu Nicolaescu.