Şoc în showbiz. Prezentatorul a fost găsit mort în baie, strangulat cu furtunul de la duş

Un director al unui celebru show din Marea Britanie a murit într-un accident stupid, spânzurat cu furtunul de la duș. Detalii din ancheta poliției s-au aflat abia acum, la câteva luni de la decesul acestuia. Iniţial s-a luat în calcul sinuciderea.

18 dec. 2020, 16:21
Şoc în showbiz. Prezentatorul a fost găsit mort în baie, strangulat cu furtunul de la duş

Şoc în showbiz. Charlie Mott, în vârstă de 25 de ani, prezentatorul unui show de la televiziunea britanică BBC, și-a găsit sfârșitul în urma unui accident stupid care s-a produs în baie. Anunțul tragic al morții lui a fost făcut, în direct, la BBC, de către colega de platou.

Charlie Mott,  unul din directorii „The One Show”, a petrecut toată noaptea cu prietenii săi, și a consumat cantități serioase de alcool, iar spre dimineață a fost găsit decedat într-una din băile conacului din localitatea Chalfont St. Giles

Detalii din ancheta poliției s-au aflat  acum. În ultima sa noapte în viață, tânărul petrecut toată noaptea cu prietenii săi, și a consumat cantități serioase de alcool.

Şoc în showbiz. Spre dimineață a fost găsit decedat, într-una din băile conacului din localitatea Chalfont St. Giles, unde avea loc petrecerea, o locație exclusivistă care valorează 2 milioane de lire sterline, potrivit cotidianului The Sun.

El era decedat în baie, îmbrăcat, cu gâtul „încurcat” în furtunul de la duș. Unul din prietenii săi, audiați de poliție, a declarat, potrivit surselor citate, că tânărul alterna stările de tristețe cu cele de bucurie, iar în acea noapte s-a ținut de glume și a râs mai mereu, dar la un moment dat s-a întristat și i-a spus că „se urăște”.

Unul dintre cei mai controversaţi şefi de stat a murit de coronavirus. A ajuns la putere după două lovituri de stat şi a fost condamnat pe viaţă la domiciliu
„Cu aproximativ o oră înainte de a fi găsit, Charlie mi-a spus că se urăște pe sine, și cât de nefericit este” a declarat prietenul său anchetatorilor. „Știam că ia antidepresive și la petrecere a trecut de la bucurie la întristare, și invers, dar acest lucru era ceva obișnuit pentru Charlie” a mai declarat polițiștilor un alt amic.

Legiștii nu sunt însă convinși că s-a sinucis și iau în calcul ipoteza unui accident. „Capul lui era într-o buclă a furtunului de duș, strâns din cauza greutății corpului. Nu cred că a fost un act intenționat.

Nu putem să mergem pe presupuneri vizavi de comportamentul anterior sau afecțiunile sale, trebuie să existe dovezi clare. Trebuie stabilit clar dacă a avut intenția să-și ia viața.

Este posibil ca pe fondul stării de ebrietate avansată, să se fi prins cu capul în furtunul de duș și nu a mai putut să se elibereze, murind sufocat” precizează raportul medico-legal.


loading...
Partenerii noștri