Şoc în showbiz. S-au despărţit după doar şapte luni de relaţie la câteva zile după ce el o ceruse în căsătorie

Actriţa Pamela Anderson s-a despărţit de fundaşul formaţiei Olympique Marseille, Adil Rami, după o relaţie de aproape un an, anunţă presa americană, citată de Le Figaro.

08 sept. 2018, 10:22
Şoc în showbiz. S-au despărţit după doar şapte luni de relaţie la câteva zile după ce el o ceruse în căsătorie

Site-ul TMZ susţine că Pamela Anderson a pus capăt relaţiei la doar câteva zile după ce Adil Rami a cerut-o de soţie. Ea a părăsit locuinţa lor din sudul Franţei, însă a rămas în această ţară, unde va participa la emisiunea „Dancing with the Stars”.

TMZ notează că Pamela Anderson i-a dat inelul primit de la Rami fiului ei Brandon.

La rândul său, site-ul Page Six a precizat, citând o sursă apropiată actriţei, că aceasta a ales să „se sacrifice pentru dragoste”. „Pamela are impresia cu Adil nu petrece destul timp cu copiii lui. Ea a decis să iasă din viaţa lui, pentru ca el să fie mai mult alături de copii”, a explicat sursa citată.

Pamela Anderson a fost prezentă la mai multe meciuri ale echipei Franţei la Cupa Mondială din Rusia, dar şi la partide ale formaţiei Olympique Marseille.

În vârstă de 31 de ani, Adil Rami joacă la Olympique Marseille din 2017, după ce a trecut pe la OSC Lille, Valencia, AC Milan sau FC Sevilla. El are doi copii cu fosta sa parteneră de viaţă, Sidonie Biémont.

Pamela Anderson, născută pe 1 iulie 1967, s-a remarcat în calitate de fotomodel şi este vedeta care a pozat de cele mai multe ori pe coperta revistei Playboy. După rolul din serialul ”Baywatch” care i-a adus celebritatea, starleta canadiană a jucat în alte câteva seriale de succes, precum ”Meşterul casei/ Home Improvement” şi ”V.I.P.”.

Vedeta canadiană, în vârstă de 49 de ani, care are doi fii – Brandon, în vârstă de 20 de ani, şi Dylan, în vârstă de 19 ani – cu fostul ei soţ Tommy Lee, este o filantroapă dedicată şi o susţinătoare înfocată a organizaţiilor care militează pentru drepturile animalelor.


loading...