Simona Traşcă a vrut să se sinucidă: „Dumnezeu n-a vrut să mor”

Simona Traşcă a mărturisit că a avut o perioadă foarte grea în viața ei și s-a gândit chiar să se sinucidă. Simona Trașcă (35 de ani) a trecut prin momente cumplite și s-a luptat cu depresia foarte mult timp. Blonda a dat cărțile pe față și a povestit de ce a ajuns în pragul disperării.

23 sept. 2015, 08:16
Simona Traşcă a vrut să se sinucidă: „Dumnezeu n-a vrut să mor”

Simona Traşcă a vrut să să sinucidă. „În poza cu pistolul la tâmplă mă jucam, nu s-a întamplat nimic. Nu aș mai face așa ceva, nici un bărbat nu merită chestia asta și nici o problemă de viață, pentru că toate se rezolvă. Eu mi-ai pus odată pistolul adevărat la cap, am vrut să mă sinucid de foarte multe ori, în trecut. Dar nu mai am gândurile astea de vreo trei ani de zile. Atunci, am încărcat pistolul, l-am pus la cap și s-a blocat. Deci Dumnezeu n-a vrut să mor”, a povestit Trașcă, potrivit click.ro.

Citeşte şi SIMONA TRAŞCĂ face mătănii, ţine post şi şi-a tatuat două cruci FOTO

Simona Traşcă a povestit și despre cum cucerește bărbații. Le dă doar un zâmbet și vin ei la ea, nu trebuie să facă mare lucru. Sau cel puțin asta vream Simona Trașcă să credem. Vedeta este o mămică mândră și sexy. Are un băiat de 18 ani care îi seamănă foarte mult și cu care se laudă pe rețelele de socializare.