Şoc în showbiz, suferă de aceeaşi boală ca Denisa Răducu. Mesaje de încurajare pe Facebook: „Capul sus!”

Celia, mesaj de încurajare pentru Karym după ce a aflat că tatăl lui suferă de aceași boală de care a murit Denisa Răducu: „Capul sus!".

05 mart. 2018, 09:26
Şoc în showbiz, suferă de aceeaşi boală ca Denisa Răducu. Mesaje de încurajare pe Facebook: „Capul sus!”
Celia, colega de scenă a lui Karym, cu care a lansat anul trecut piesa „La două capete”, i-a transmis un mesaj de încurajare artistului, pe o rețea de socializare.
 
După ce a aflat, din presă, că tatăl lui Karym suferă de aceași boală de care a murit cântăreața Denisa Raducu, Celia a reacționat imediat pe Facebook.
 
Artista îl încurajează pe artist și i-a transmis să fie puternic: „Capul sus, Karym! Viață ne invată să depăsim toate încercările ei, important e să rămanem verticali și cu inimă deschisă! Ești puternic și ai să treci peste toate”.
 
Crezând, inițial, că are doar o simplă răceală, bărbatul a fost diagnosticat cu cancer, exact același tip de cancer de care a murit și cântăreața Denisa Raducu: carcinom hepatocelular, o boală a ficatului. De altfel, Denisa Raducu a pierdut lupta cu boala cruntă, la doar 27 de ani! Carcinomul hepatocelular (cancerul hepatic primar) este o afecțiune cu mortalitate ridicată, speranța de viață a pacienților nedepășind 20 de luni din momentul diagnosticării.
 
„Ce poate fi mai dureros decat sa „astepti” sa-ti moara unul dintre parinti? Sa pierzi un parinte e o tragedie, insa, sa stii ca il pierzi in fiecare zi si sa traiesti cu gandul ca e posibil oricand sa nu iti mai raspunda la telefon, traiesti cu adevarat o drama pana cand inevitabila tragedie se va produce. Cancerul e o boala nenorocita care inainte de a-ti lua viata te chinuie in cel mai oribil mod, insa nu stiu ce il chinuie mai mult in acest caz pe tatal lui Karym: boala sau faptul ca ai crescut 5 copii din care 2 nici nu vor sa auda de suferinta ta, al treilea e prea ocupat cu alte lucuri care considera ca necesita mai multa atentie decat propriul tata aflat intr-o situatie foarte grava, al patrulea ajuta cat poate de la distanta, data fiind situatia, si a mai ramas Karym, care le vede pe toate, le stie pe toate, simte pe pielea lui durerea si dezamagirea tatalui, este alaturi de el atat cat ii permite timpul, artistul ocupandu-se si de fiul sau de 9 ani pe care il creste singur. Timp pentru el si cariera nu mai are, prioritatile sunt altele pentru o perioada. Le aseaza in ordinea fireasca. Spera ca in urma tratamentului cu citostatice starea lui sa se amelioreze. Este dureros si inuman ce se intampla, unora chiar nu le-a mai ramas nici macar o farama de umanitate in ei! Karym trece prin clipe de cosmar.”, ne-au declarat surse din anturajul lui Karym. 
 
În momentul de față, artistul are toate proiectele în stand-by, din cauza situației dramatice prin care trece. El s-a făcut remarcat la începutul anului, când a lansat „Anonim” alături de Mellina. La finalul anului trecut, Karym a lansat alături de Celia piesa „La două capete”.