ŞOC în showbiz-ul din România. „Sunt gay! De 8 ani, am un iubit bărbat!”

Ilinca Vandici, Brigitte Sfăt, Bianca Drăguşanu şi Gina Pistol sunt doar câteva dintre vedetele care i-au trecut pragul salonului pentru o şedinţă cu hairstylistul Adi Constantin. Acesta tocmai a recunoscut că este homosexual!

08 nov. 2017, 10:39
ŞOC în showbiz-ul din România. „Sunt gay! De 8 ani, am un iubit bărbat!”

Adi Constantin a făcut primele declaraţii despre homosexualitate şi a povestit şi despre cele mai grele momente din viaţa lui.

BANCUL ZILEI: Tată, sunt gay…

„Mi-am dat seama că sunt homosexual la vârsta de cinci ani, atunci când am început să rup rujurile prin casă. M-am simţit atras de fardurile din casă, hainele feminine în care mă îmbrăcam şi în care mă simţeam ca o fetiţă. Din punct de vedere sexual, femeile nu m-au atras niciodată, în niciun fel, deoarece eu la rândul meu mă simt ca o femeie. În adolescenţă m-am simţit pentru prima dată atras de o persoană, iar acea persoană a fost un bărbat cu care am avut şi o relaţie. Tatăl meu nu a aflat niciodată că sunt gay, părinţii mei s-au despărţit când aveam 11 ani, după care am plecat cu familia în Olanda, apoi Anglia, Italia, unde mi-am făcut toate specializările ca hairstylist, după care am revenit în România, unde am rămas de atunci. Sunt 10 ani de când am revenit în ţară”, a declarat Adi Constantin, pentru Cancan.

„Am o relaţie de opt ani cu iubitul meu pe care îl cheamă Robert. Nu vrem să ne căsătorim, consider că m-aş penibiliza în această situaţie. Nu sunt de acord cu acest concept. Cum niciodată nu aş adopta copii, pentru că mama este de neînlocuit, oricât de multă dragoste ai avea de oferit”, a mai spus Adi Constantin.