ŞOC în showbiz. Vedeta a fost găsită moartă în baie. Abia împlinise 26 de ani

Talentata jucătoare de poker Liliya Novikova, în vârstă de 26 de ani, a murit în apartamentul ei din Moscova.

13 iun. 2019, 10:26

Femeia, considerată „cea mai frumoasă jucătoare din Rusia”, a fost găsită fără suflare pe podeaua din baie, după ce părinții, speriați că nu mai răspunde la telefon, au rugat un vecin să o verifice.

Pasionată de matematică și absolventă de Inginerie, la o universitate de top din Rusia, tânăra a respins ofertele de a lucra în mari companii industriale, preferând o carieră în poker. 

Liliya era faimoasă atât online, cât și în cadrul competițiilor la care participa. De altfel, femeia transformase jocul de cărți într-o adevărată afacere.

Potrivit Mirror Online, ar fi avut un contract cu PokerStars și ținea propriile workshop-uri pentru începători. Din primele cercetări ale comitetului de investigație din Rusia, Liliya Novikova avea urme de șoc electric pe trup. Anchetatorii cred că tânăra își încărca telefonul sau un alt device în baie când a avut loc tragedia. 

Conform sursei citate, există informații potrivit cărora smartphone-ul era defect, iar unii spun că o lovitură la cap, în urma electrocutării, a dus la deces.

Oficialii ruși continuă ancheta, iar legiștii urmează să efectueze autopsia. Pe lângă poker, Liliya mai era pasionată de ciclism, snowboarding și box.