ŞOC în TELEVIZIUNE. Un celebru prezentator a fost diagnosticat cu CANCER PULMONAR

Lumea televiziunii este în stare de şoc după anunţul celebrului prezentator american Larry King. Omul care a realizat timp de 25 de ani show-ul Larry King Live la CNN a dezvăluit că a fost diagnosticat cu cancer la plămâni în luna iulie și că a beneficiat deja de tratament.

15 sept. 2017, 05:45
ŞOC în TELEVIZIUNE. Un celebru prezentator a fost diagnosticat cu CANCER PULMONAR

Larry King s-a lăsat de fumat după ce a suferit un atac de cord în februarie 1987, despre care spune că a contribuit la apariția cancerului pulmonar. King a mai fost diagnosticat anterior cu diabet de tip 2 și cancer de prostată, care a fost tratat cu radiații și nu a necesitat o intervenție chirugicală.

„Nu a fost cu adevărat o bătălie”, a declarat King la emisiunea „Extra”, găzduită de Mario Lopez, despre modul în care a reacționat după diagnosticarea sa cu cancer.

„Din controlul meu medical face parte și o radiografie. O fac în fiecare an… și mereu a ieșit normal. Apoi doctorul a spus: ‘Văd o mică pată aici. Să facem o tomografie.’ Au făcut o tomografie, iar apoi au spus: ‘Să facem o tomografie cu emisie de pozitroni’… Nu cred că mai există alte tipuri de tomografii”, a povestit celebrul prezentator de televiziune.

„Au scos tumoarea. Era malignă. Urmau s-o scoată, indiferent dacă era malignă sau benignă. Au făcut teste și mi-au spus că sunt bine. Eram în stadiul întâi”, a mai spus Larry King.