Şoc în toată ţara! O mare speranţă a murit la doar 23 de ani. Nu se ştie cauza

Daniel Mickelson, considerat o mare speranță a filmului, a murit la doar 23 de ani. Vestea a căzut ca un fulger, pentru că sora acestuia nu a oferit niciun detaliu. Actorul era cunoscut din serialul "Mani" și din filmul horror "The Killer Clown Meets the Candy Man".

06 iul. 2021, 17:42
Şoc în toată ţara! O mare speranţă a murit la doar 23 de ani. Nu se ştie cauza

Şoc în toată ţara! O mare speranţă a murit la doar 23 de ani. Daniel Mickelson era într-o excursie în Hawaii, alături de iubita sa. Starul a și postat imagini pe rețelele de socializare și tot părea să fie cât se poate de bine. Momentan nu se cunosc detalii privind cauza morțiicu privire la ce anume i-ar fi putut cauza moartea.

Şoc în toată ţara! O mare speranţă a murit la doar 23 de ani

Mai mulți copii de vedete, precum fiul lui Arnold Schwarzenegger sau fiicele lui Kate Moss și Cindy Crawford, au reacționat la aflarea veștii îngrozitoare. Cel mai emoționat a fost mesajul celei din urmă. „Aș vrea să stau pe podeaua din baie, singurul loc în care aveam semnal WiFi, pentru a nu rata niciun apel de la tine. Îți mulțumesc că ai adus atâtea zâmbete și bucurii în lume. Nimic nu va mai fi la fel fără tine. Te iubesc, Daniel”, a transmis Kaia Gerber, fiica supemodelului Cindy Crawford, potrivit The Mirror.

Ultima profeție a Babei Vanga. Ce a prezis despre România chiar înainte să moară! Anii cheie ai lumii: cei care supraviețuiesc vor muri de o boală gravă

Moartea lui Daniel Mickelson a fost comparată, în primul rând din cauza vârstei fragede, cu dispariția altor staruri hollywoodiene precum James Dean sau River Phoenix.