ŞOC la FCSB. Nicolae Dică a dat afară DOI TITULARI: „Nu merită să joace aici!”

Nicolae Dică a comentat înfrângerea suferită de FCSB în fața lui Lugano, 1-2, și a anunţat că va renunţa în pauza de iarnă la doi jucători.

08 dec. 2017, 07:14
ŞOC la FCSB. Nicolae Dică a dat afară DOI TITULARI: „Nu merită să joace aici!”

Nicolae Dică le-a reproșat unora dintre jucători că nu au profitat de una dintre ultimele șanse de a rămâne la echipa roș-albastră.

„Nu am reușit să-i fac pe jucători să înțeleagă că trebuie să terminăm pe primul loc. Le-am spus jucătorilor asta, dar nu au înțeles. E vina mea, nu am reușit să-i capacitez suficient. Mereu am fost sub presiune de când am venit la această echipă, mă așteptam la acest lucru. Știu foarte bine valoarea jucătorilor, dar nu vreau să spun acum mai multe despre cine are sau nu valoare de a juca aici.  Unii dintre jucători nu au reușit să demonstreze că merită să evolueze pentru FCSB. Era o șansă de a rămâne în continuare la echipă, din păcate, în ultimele jocuri, unii nu au dat randamentul pe care îl așteptam”, a declarat Nicolae Dică.

FCSB, adversar INFERNAL în 16-imile de finală din Europa League. Când SE JOACĂ

Deşi nu i-a nominalizat explicit, Nicola3e Dică s-a referit la William de Amorim şi Cătălin Golofca, ambii titulari cu Lugano. Amorim a fost schimbat în min. 41 de harlem Gnohere, iar Golofca a ieşit la pauză, în locul lui fiind introdus Dennis Man.