ŞOC la FRF. Conturile federaţiei au fost BLOCATE de către EXECUTORII JUDECĂTOREŞTI

FRF are conturile blocate după o decizie a instanţei şi trebuie să plătească despăgubiri de 100.000 de euro!

07 mart. 2018, 14:54
ŞOC la FRF. Conturile federaţiei au fost BLOCATE de către EXECUTORII JUDECĂTOREŞTI

Federației Române de Fotbal i-au fost blocate conturile, după ce a pierdut litigiul cu Dumitru Mihalache, fostul director de competiții. Acesta are de luat peste 100.000 de euro, compensații câștigate în instanță în urma concedierii abuzive.

Scandal URIAŞ la FRF. „Mită, şantaj, trafic de influenţă! E de domeniul altor instituţii ale statului!”

„Da, e adevărat. Executorii judecătorești au pus poprire pe conturile FRF pentru că nici până acum nu mi-au dat banii pe care i-am câștigat în instanță în noiembrie 2016 prin hotărâre definitivă a Curții de Apel. Au refuzat în tot acest timp să pună la dispoziția executorilor mai multe documente și nu m-au chemat niciodată măcar să avem o discuție despre acești bani”, a declarat Dumitru Mihalache pentru GSP.

Dumitru Mihalache a fost concediat de Răzvan Burleanu în iulie 2014 și a intentat o acțiune în instanță, pierdută ulterior la Tribunal, dar câștigată în cele din urmă la Curtea de Apel în 24 noiembrie 2016. A câștigat dreptul de a primi 22 de salarii din partea FRF, dar a obținut și decizia de a fi repus în aceeași funcție. Instanța a decis ca Dumitru Mihalache să primească pentru perioada iulie 2014-noiembrie 2016 salariile cumulate ale celor doi specialiști care au fost angajați de FRF în locul său.