Şoc la Hollywwod, un actor din Thor şi Terminator Salvation s-a sinucis. Avea doar 42 de ani

Actorul american Isaac Kappy a murit luni, la vârsta de 42 de ani, el aruncându-se de pe un pod în statul american Arizona. Isaac Kappy a avut roluri în filme precum Terminator: Salvation, Thor sau Fanboys.

15 mai 2019, 09:27
Şoc la Hollywwod, un actor din Thor şi Terminator Salvation s-a sinucis. Avea doar 42 de ani

Isaac Kappy a murit pe loc, după ce a căzut pe şosea el fiind lovit şi de o maşină. Într-o declaraţie a purtătorului de cuvânt al Departamentului de Sănătate Publică al statului Arizona, se specifică: „Pe 13 mai 2019, la ora 07.26 am (ora 17.26, ora României), am fost chemaţi pentru un bărbat carev a sărit de pe Podul Transwestern Road. El a fost lovit apoi de o maşină. Bărbatul a fost identificat ca fiind Isaac Kappy, în vârstă de 42 de ani, din Albuquerque, New Mexico„. Moartea a fost catalogată drept sinucidere.

Cu două zile înainte de a-şi pune capăt zilelor, Kappy lăsase un mesaj misterios pe contul său de Instagram, cu titlul: „Feriţi-vă de omul care nu are nimic de pierdut, căci el nu are nimic de protejat„. Apoi, textul continua cu „În cursul săptămânii trecute, în cadrul unei introspecții care trebuia să se fi întâmplat cu mulți ani în urmă, am ajuns la niște revelaţii neştiute despre caracterul meu. Este o dovadă a aroganței mele totale că aceste revelații nu le-am avut mai devreme. Vezi tu, m-am crezut un tip bun. NU SUNT un tip bun. De fapt, am fost un tip destul de rău pe toată durata vieții mele. Am vândut droguri. Am delincvențe fiscale. Am datorii. Mi-am abuzat corpul cu țigări, droguri și alcool. Am fost abuziv cu toţi cei care m-au iubit, inclusiv cu FAMILIA mea”.