ŞOC LA NAŢIONALĂ! Doi internaţionali, ARESTAŢI după o BĂTAIE ÎN CAFENEA. Riscă EXCLUDEREA şi 5 ANI de ÎNCHISOARE

Aleksandr Kokorin și Pavel Mamaev, arestaţi pentru 48 de ore după ce au bătut un oficial al Ministerului Industriei și Comerțului, riscă până la cinci ani de închisoare, dar şi excluderea din echipa naţională a Rusiei.

11 oct. 2018, 07:06
ŞOC LA NAŢIONALĂ! Doi internaţionali, ARESTAŢI după o BĂTAIE ÎN CAFENEA. Riscă EXCLUDEREA şi 5 ANI de ÎNCHISOARE

Aleksandr Kokorin (Zenit, 27 de ani) și Pavel Mamaev (Krasnodar, 30) l-au bătut, luni, într-o cafenea din Moscova, pe Denis Pak, oficial în Ministerul Industriei și Comerțului. După ce ministrul rus al Sportului, Pavel Kolobkov, a cerut să fie suspendați pe viață din echipa națională, liderii primei ligi ruse vor și mai mult: excluderea pe viață din fotbalul rus: „Dacă vor să mai joace, să o facă în altă țară, nu aici”.

Doi fotbalişti de naţională au bătut un politician într-o cafenea. „Are un dinte rupt şi mai multe vânătăi pe faţă!” VIDEO

Cei doi au fost arestați pentru 48 de ore și riscă 5 ani de închisoare pentru huliganism. Dar politicianul ultranaționalist Vladimir Jirinovski cere altceva: „Nu trebuie să fim prea aspri cu Kokorin și Mamaev. De ce atâta sete de sânge? Nu-i puneți după gratii. Să-i trimitem în Siria să-i învețe fotbal pe copii!”.

Doi jucători ruşi şi-au înecat în şampanie eliminarea de la EURO 2016. Au comandat 500 de sticle, în valoare de 250.000 euro

Aleksandr Kokorin are 48 de selecții și 12 goluri pentru Rusia, iar Pavel Mamaev, 15 meciuri (fără gol marcat).