ŞOC la NAŢIONALĂ: staff-ul medical, DEMIS. Pompiliu Popescu lucra la FRF de 25 DE ANI

FRF a concediat, miercuri, staff-ul medical al echipei naţionale. Masorii Robert Popovici, Ghiță Păcurariu, Victor Hexan, Ovidiu Blendea, Bogdan Ionescu, preparatorul fizic Marian Lupu și medicul Pompiliu Popescu, ultimul de aproape 30 de ani la echipa naţională, au fost daţi afară.

11 mai 2016, 08:02
ŞOC la NAŢIONALĂ: staff-ul medical, DEMIS. Pompiliu Popescu lucra la FRF de 25 DE ANI

GSP scrie că un conflict financiar între staff-ul medical și conducerea FRF a dus la concedierea masorilor Robert Popovici, Ghiță Păcurariu, Victor Hexan, Ovidiu Blendea, Bogdan Ionescu, a preparatorului fizic Marian Lupu și a medicului Pompiliu Popescu (65 de ani, la echipa naţională din 1987).

„Lucrurile nu se întâmplau așa cum trebuiau să se întâmple într-un staff profesionist. Sunt multe de spus, de la medicamente și până la nutriție”, a comentat un oficial al FRF, confirmând despărțirea.

„Ni s-au redus contractele de calificare. Ne-au pus să semnăm unele noi chiar acum, ca să ni se diminueze sumele”, a spus unul dintre cei din staff.

„Nu e adevărat. Ne-am asigurat că sunt plătiți pînă la ultimul ban tocmai ca să nu fie probleme. De pildă, Pompiliu Popescu a încasat 90.000 de euro pentru calificare”, a spus oficialul de la Casa Fotbalului.