ŞOC la olimpiada de la RIO. O jucătoare de rugby din Brazilia a fost cerută în căsătorie pe stadion de către partenera sa

Noapte a premierelor la Rio. Dupa ce nationala feminina a Australiei de rugby in 7 a castigat prima medalie de aur olimpica la aceasta disciplina, o sportiva din Brazilia a devenit primul atlet cerut in casatorie la JO 2016.

09 aug. 2016, 11:53

Marjorie Enya, in varsta de 28 de ani, voluntar la JO a cerut-o public in casatorie pe jucatoarea de rugby braziliana Isadora Cerullo, scrie stirileprotv.ro.

Citeşte şi OLIMPIADĂ. Un gimnast calificat în finală la inele, dat afară din lot, după o noapte de beţie

Momentul a avut loc pe stadionul Deodoro la finalul festivitatii de premiere si a fost primit cu aplauze. „Este iubirea vietii mele si am vrut sa arat lumii ca dragoste invinge mereu”, a declarat Enya dupa ce a fost acceptata de catre partenera sa.

Citeşte şi Premiu fabulos la JO. Dacă ia aur pentru România, un sportiv va primi un cal arab, 10 kg de aur şi un Mercedes

Nationala feminina a Australiei de rugby in 7 a castigat prima medalie de aur olimpica la aceasta disciplina sportiva dupa ce a invins in finala Noua Zeelanda, cu 24-17. Locul 3 a revenit Canadei care invins Marea Britanie cu 33-10 in finala mica. Brazilia s-a clasat pe locul 9 la final.